2777
2789
عنوان

دوستان خواهشا مثل یه خواهر کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 114 پست
اونم خیلی محکم و بد جوابمو داد. گفت هرکار کردی وظیفت بوده سرم منت نذار و گفت غلط کردم بدون اجازه و ر ...

اوني كه انقدر وقيحه كه با مادرت با بزرگترش اينجوري حرف ميزنه همون بهتر كه رابطتون كات بشه، 

اشتباه ترين آدم زندگيم درست ترين درس زندگي رو بهم داد
اونم خیلی محکم و بد جوابمو داد. گفت هرکار کردی وظیفت بوده سرم منت نذار و گفت غلط کردم بدون اجازه و ر ...

چقد جلو مامانت گستاخه😨

دندون لقو بکن بنداز بره 

البته کاملا تابلوئه حسودیش شده تو با خانوادت رفتی مسافرت.واسه همین داغ کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی خیلی بی تربیت و وقیحه، اگه تصمیمت قطعیه، تمومش کن، از این مرد شوهر به درد بخور درنمیاد

اره خودشم میگه من حتی بدهکارم باشم بازم دست پیشو میگیرم شرایط جور نشد عروسی کنیم کلا زندگیش رو هواست خیلی زحمت کشه و پرتلاش ولی مدیریت و برنامه نداره باباهم نداره از هیشکییی هم حساب نمیبره. باهم خوبیم و همو دوست داریم اما تو قهرا خون به جیگرم میکنه مگ اینکه من خودمو بشکنم و خم بشم ولی این بتر نمیخام جون واقعا اونو مقصر میبینم

اره خودشم میگه من حتی بدهکارم باشم بازم دست پیشو میگیرم شرایط جور نشد عروسی کنیم کلا زندگیش رو هواست ...

اهميت نده خودتو از بين ببري براي كي بسپار به خانواده ات فردا تو زندگي هزارتا پستي و بلندي اونجا هم همين جوري پشتت رو خالي كنه 

🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨‍👩‍👧❤️💛💚💙💜💞💕