2777
2789
عنوان

عقد دختر خواهر شوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا عروسیا سه روزه روز اول کادو میدیم میلیونی یه روزم شاباش میدیم باز میلیون میشه روز سومم کادو می ...

تو کادو ببر ببین بقیه چیکار میکنن اگه دادن تو هم بده 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

ما رسممون اینه اگه خانواده عروس باشیم برا جهیزیه کادو میدیم تو عقد هیچی نمیدیم

اگه طرف داماد باشیم تو عقد کادو می دیم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

مادر شوهر حرف نمیزنم برادر شوهرمم وضعش خییییلی از ما بهتره نمیتونیم پابه پای اون بدیم بعد الانم درحال ساخت خونه ایم مالی صفره صفریم خالا بدم یه ججورایی از دستم رفته ندمم زشته موندم واقعا یه وقتا میگم نریم دلدرد بهونه میکنم حاملم نمیرم 

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

عزیزم عقد خودت فامیل شوهر بهت کادو دادن اگر ندادن که رسم ندارن اگه دادن که باید ببری اصلا ملاک محضر ...

ندادن تو عقدم فقط این خاهر شوهرم بود با مامان بابام و مامان لابای همسرم خاهر برادر خودمم نبودن کسیم چیزی نداد

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

ندادن تو عقدم فقط این خاهر شوهرم بود با مامان بابام و مامان لابای همسرم خاهر برادر خودمم نبودن کسیم ...

والا ما تو محضر هم کادو میدیم 

پس باید آماده باشی اگه اونا کادو دادن تو هم بدی