بچه ها من یه خاستگار دارم 4ماه باهم بودیم اومد خاستگاریم بعد الان دو هفته میشه بهم گفته که از فارابی بستری شدم و منو بستن به تخت و خیلی اذیتم میکردن بعد خیلی عصبیه میگه وقتی عصبی بشم دست و پام میلرزه... دیشب بهم گفت با مشت زدم تو دندونم چهار تاش افتاده تو دهنم منم بهش گفتم دیگه نمیخامت گفت توروخدادنرو از میشم من فقط تورو دارم دلم براش سوخت گفتم باشه میمونم ولی باید درمونت کنم باید خوبت کنم بنظر شما چیکار کنممم راهش چیه مشکل عصاب داره😔دوسشم دارما.. بنظرتون درست میشه؟؟؟
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر عاقل فکر کنی بزار منطقی باشی بحث یک عمر زندگیه میفهمی؟ کسی که یه اخلاقی داره تو خودتم بکشی نمی تونی ترکش بدی میفهمی؟؟؟ من خیلیا مثل تورو دیدم تو فکر درست کردن بودن اما هیچی درست نشد اصلا خودش به کنار میدونی این رفتارا از خانواده پسره منشأ گرفته؟ چون اینجوری بار آمده توام بخوای درستش کنی خانوادش نمیزارن خودتو داغون نکن میدونی با تصمیم غلطی که بگیری خانوادتم نابود می کنی این پسر دست خودش نیست هرکاری می تونه عصبی شه کنه بفهم البته مام خالمو هرچی نصیحت کردیم باز کار خودشو کرد امیدوارم مثل اون نباشی که تهش طلاق گرفت با بچه ای برگشت شوهرشم زد خودشو کشت