2777
2789
عنوان

بچه ها توووروخدا بیاید کمکم😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 55 پست

دوروز دیگ دندونای تورو هم می‌ریزه تو دهنت

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم میگ بمون کنارم میخاستم ولش کنم قاطی کرد بعدش همش مغذرت خاهی میکرد ک ببخشی سرت داد زدم

ببین گلم این ادم مشکل روانی داره یوقت بعدا کتکت بزنه دست روت بلند کنه الان رو نبین 

وضع مالیش چطوره؟؟ خونه داره ماشین داره شغل داره؟؟؟ 

بعدم برو بیمارستانی ک بستری بوده اطلاعاتش رو بگیر برا چی بستری شده

دختر عاقل فکر کنی بزار منطقی باشی بحث یک عمر زندگیه میفهمی؟ کسی که یه اخلاقی داره تو خودتم بکشی نمی تونی ترکش بدی میفهمی؟؟؟ من خیلیا مثل تورو دیدم تو فکر درست کردن بودن اما هیچی درست نشد اصلا خودش به کنار میدونی این رفتارا از خانواده پسره منشأ گرفته؟ چون اینجوری بار آمده توام بخوای درستش کنی خانوادش نمیزارن خودتو داغون نکن میدونی با تصمیم غلطی که بگیری خانوادتم نابود می کنی این پسر دست خودش نیست هرکاری می تونه عصبی شه کنه بفهم البته مام خالمو هرچی نصیحت کردیم باز کار خودشو کرد امیدوارم مثل اون نباشی که تهش طلاق گرفت با بچه ای برگشت شوهرشم زد خودشو کشت

ببین گلم این ادم مشکل روانی داره یوقت بعدا کتکت بزنه دست روت بلند کنه الان رو نبین وضع مالیش چطوره؟؟ ...

بنطرتون زنگ بزنم ب بیمارستان اطلاعاتشو بهم میدن؟ 

♥️ــــــNEVER GIVE UPــــــ♥️
دختر عاقل فکر کنی بزار منطقی باشی بحث یک عمر زندگیه میفهمی؟ کسی که یه اخلاقی داره تو خودتم بکشی نمی ...

ای داد😔من میگم دارو عصاب بخوره شاید کمی خوب شه  نمیشه یعنی؟ 

قسم ک فایده نداره ک عزیزم نمیاد ک جلو تو راستشو بگو ک اعتیاد داشته ک ولش کنی

ددندون مصنوعی گذاشت😑بخاطر اینکع بیاد خاستگاریم رفت گذاشت بعد اومد😔

مردای عادی همین جوریش روانی هستن چه برسه به این که خودش روانیهنکنی این کاروولش کن عمرتوجونی تونزاری ...

نمیزاره ولش کنممم نمیزاره میگ بری حکم مرگمو صادر کردی😭گیر کردم

ددندون مصنوعی گذاشت😑بخاطر اینکع بیاد خاستگاریم رفت گذاشت بعد اومد😔

خب برو حتما تحقیق کن شاید اعتیاد داشته اخه ۴ تا دندون رو میتونسته ایمپلنت کنه نه اینکه همه رو بکشه و دندون بزاره