2777
2789
عنوان

کسی میتونه کمکم کنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته یه چیزی بهت گم . این روزا آدما تا براشون منفعت نداشته باشی باهات رفاقت درست نمیکنن

همون متاسفانه من عقاید طرز فکر باهاشون متفاوت از غیبت بدم میاد و....بهم گفتن ما هر حرفی پیشت نمیزنیم تو تماس چند نفر نمیاریمت چون خودت دوست نداری نمی‌دونم ناراحت بشم یا خوشحال 🙂

تو این ست بعضیا دچار همین بحران میشن تو باید اول از همه اعتماد بنفستو بالا ببری و بهدخودت ایمان داشته باشی خودتو دوست داشته باش 🥲❤️سفی کن مثلا با مادرت تواهر با هرکی ک باهاش راحتی حرف بزنی 

خدایا شکرت❤🌹

اول خودتو دوست داشته باش

خودت با تنهاییات حال کن

یکم هدف و برنامه زندگی داشته باشی اینطوری دیگه منتظر کسی نیستی انتظار از کسی نداری 

چون اینطوری ناخودآگاه بقیه دوستت دارن چون ارزشمند تر میشی . و انقد درگیر برنامه و هدفتی و اونا میبینن چقدر خودتو دوست داری پس اونا هم همین رفتار و بات میکنن 

البته اقتضای سن هم هست اما سعی کن یکم رفتار اونا رو انجام بدی