2777
2789
عنوان

کسی میتونه کمکم کنه😭

232 بازدید | 27 پست

من جدید متوجه یه رفتاری از خودم شدم ک واقعا بدم میاد

همش دنبال جلب توجه عاطفی هستم از دوستام و....ب قدری ک بعضی وقتا مشکلو بزرگ میکنم ک بگن چته فلان و...

همش دنبال توجه شونم

همین انتظار منو ازشون برد بالا و برخلاف خواستم همه چی پیش میره ازشون اسیب میبینم انتظار دارم فلان حرف نزنن انتظار دارم وقتی حالم بد بهم پیام بدم(اما اینم بگم خودم می‌دونم ک زیاد شرورشو در نمیارم) فقط این وابستگی انتظار اذیت میکنه ۱۶سالمه کسی میتونه کمکم کن ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از نظر خودم اره ولی همش میگن منطور نداریم تو خیلی حساسی در حالی ک من همیشه سعی میکنم با منطق پیش برم ...

ولی یه چیز جالب بگم اونایی که اسمشون سارا هست خیلی احساسی و مهربون و زودرنج هستن .

ولی یه چیز جالب بگم اونایی که اسمشون سارا هست خیلی احساسی و مهربون و زودرنج هستن .

امروز حالم بد بود نرفتم مدرسه گوشیم پیشمه ک کسی زنگ بزنه پیام رسان هارو چک میکنم هم راضیم اگ پیام بدن هنو ک خبری نیست🙂

دیروز ما ی اکیپ ۶نفره هستیم میدونن حالم بد بود فقط ی نفر زنگ زد🙂 اونم کسی ک انتظارشو اصلا نداشتم