2777
2789
عنوان

مرده زنده شد

119 بازدید | 3 پست

من خواب دیدم از سمت دادگاه به من نامه اومده و با دادگاه میخاد منو بعد از پزشک قانونی بفرسته جای دیگه حالا بگذریم بیشتر میگم ما یکی از بستگانمون نزدیک 5 ساله یا 6 ساله که فوت شده ک میشه بابای دختر عمه ی من پیر مرد هم هست و وقتی من قبل فوتش میرفتم خونشون همیشه میدیم در حال تمیز کردن جاشه و خیلی وسواس داشت من خواب دیدم رفتم خونه ی عمم ولی اونجای که رفتم خونه ی عمم نبود یه جای دیگه بود ولی عمم اینا اونجا زندگی میکردن نامه ی دادگاه منو عمم رفته بود با مامانم گرفته بود رفته بودیم و خونش اون نامه رو ببینم من درکل حالا بگذریم من تو راه طلاقم یعنی دارم جدا میشم و تو خواب همه میدونستن من از خونه عمم زدم بیرون و رفتم حیاط تو حیاط خونه ی عمم یه اتاق کوچیک بود یهو دیدم بابای دختر عمه ی من اونجاس تو‌خواب میدونسم فوت شده منم هی داد میزدم ب همه میگفتن عه فلانی و گریه میکردم تو خواب هم در حال تمیز کردن جاش بود اومد دنبالم اومد تو خونه به همه میگفتم ولی اونا توجه نمی‌کردن گریه میکردم یعنی یه جورایی میدونستن مرده من خودمم میدونسم حتا چون داشتم گریه میکردم اومد تو خونه رو به روی من نشست و سیع میکرد دستم و بگیره ولی من دستش و پس میزدم ازم پرسید شنیدم داری طلاق میگیری رفتی پزشک قانونی نامه گرفتی منم هیچی نگفتم باز گفت شنیدم هنوز طلاقت تموم نشده تو خواب اون نامه. ای که بهم داده بودن و دید می‌گفت فلانی نری اونجا ها ناقصت میکنن دیگه دختر قبلی نمیشیااا نری هاااا چون من تو راه طلاقمم و آخراشه یعنی وایسادم جواب دادگاهم قطعی بشه و نامه بیاد برم محضر کار و تموم کنم قبل اینا هم رفتم پزشک قانونی و بدتر استرس و حال بدی هارو تجربه کردم اینم بگم پزشک قانونی که رفتم سمت قبرستون بوده و همون جایی که بابای دختر عمم خاک شده بعد حالا بگذریم هی دستم و می‌گرفت منم پس میزدم آخر دستم و گرفت واسه یه لحظه هم که شده کلا تو خوابم از دنیایی که تو عالم خواب بودم رفتم چون من خیلی آرزو ی من میکنم خیلی سختی کشیدم یعنی یه نقطه ی خالصی نبوده که یکم احساس خوشبختی کنم بعد کلا وقتی پاشدم تو‌ خواب بودمااا تو خوابم پاشدم دیدم هیچکس دیگه بقیش و یادم نمیاد ولی خیلی عجیب بود

وقتی تعریف کردم به مامانم گفت از مرگ برگشتنی تو خواب تا الان دوتا از کسایی که فوت شدن داشتن منو میبردن یکیش که بچه بود می‌گفت بیا بریم خدارو بهت نشون بدم اینم ک دستم و گرفت برد ولی برگشتم باز تو اون خونه و دیدم هیچکس نیست 

صدقه بده

صدقه دادم و به نیت اون کسی که مرده ایتل کرسی و صلوات و فاتحه خوندم 

بابام می‌گفت بهشون فوش بده بگو نیاید تو خوابم دیگه نمیان ولی من دلم نمیخاد این کار کنم یه جورایی احساس میکنم گناه دارن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صدقه دادم و به نیت اون کسی که مرده ایتل کرسی و صلوات و فاتحه خوندم بابام می‌گفت بهشون فوش بده بگو نی ...

نه....

فحش نه

ولی میتونی مودبانه ازشون بخوای که نیان

گرچه بخاطر پریشونی روح خودته که میبینی درواقع

امید بذر هویت ماست 💚🌱