2777
2789
عنوان

بابام در حد مرگ میزنه منو

329 بازدید | 46 پست

۱۴ سالمه 

هیچ وقت بهم محبت نشد حتی خاله هامم کلا خانواده مادریم و پدریم هیچ وقت منو دوست نداشتن داداش و ابجیمو چرا بابام همیشه منو درحدی میزنه که کبودی ها بدنم باد میکنه از بس غصه خوردم موهام همشون میریزه اینقدی میزنه تو کمرم که نمیتونم یه دقیقه بشینم درد میگیره میگه میزنمت که بمیری از بس عصبی شدم 

معده ام هم عصبی شده هیچی برام نمیگیره هیچ وقت بهم محبت نکرده الانم داشتم با داداشم حرف زدم یه کلمه رو گفت گفتم دیه تکرار نکن خوب نیست امد گرفت کلی منو زد  کلی زد تو صورتم  تو کمرم با پاهاش زد تو کمرم 

همیشه تحقیرم میکنه جلو همه مامانمم همیشه ازش کتک میخوره به حدی که خون دماغ میشه تا حالا نشده مارو جایی ببره ولی دوست دختراشو همه جا میبره دیگه خسته شدم تاحالا نشده ماهانه یه پولی بده غیر از اینکه مامانم کلی بهش بگه یه پنجاه تومنی بده به مامانمم پول نمیده مامانم ۴۰ سالشه انقدی پیر شده به دوست دختراش پدل میده برن ناخن کاشت کنن و... میبرشون مسافرت ولی مارو نه نمیدونم چیکار کنم حداقل یه پولی دربیارم دیگه خسته شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۴ سالمهن روستا زندگی میکنیم

عه اولش نوشته بودی حواسم نبود😑

یعنی کلاس هشتمی درسته؟

خواستم بگم درس بخونی کنکور بدی یجا دیگه دربیار بری اما هنوز زوده

🐈‍⬛Beloved child of God|فَرزَندِ مَحبوبِ خُدا🍓

عه اولش نوشته بودی حواسم نبود😑یعنی کلاس هشتمی درسته؟خواستم بگم درس بخونی کنکور بدی یجا دیگه دربیار ...

ن کلاس نهمم اسفندمیشم ۱۵ 

اره خب

گوشیم خرابه بهم گفتن برا کار ادمینی نمیشه هرکاری میکنم برنامه روش نصب نمیشه انوقت خودش هر دقیقه گوشی عوض میکنه اونم دوتا دوتا داره باید برا مدرسم فیلم بگیرم برنامه بزا روش نصب نمیشه پولم داره ها نکه نداره همین قبلش میگفت برام پول آمده 

با مادرت برید پزشک قانونی ازش شکایت کنید تا هم دستش کوتاه بشه هم نفقه بگیرین این مرد انسان نیست باید ...

وقتی خودش جایه که میتونه دهن همه رو ببنده هیچ فایده ای نداره ما جای بریم 

ن کلاس نهمم اسفندمیشم ۱۵ اره خبگوشیم خرابه بهم گفتن برا کار ادمینی نمیشه هرکاری میکنم برنامه روش نصب ...

ادمینی فیکه پول واریز نکنیا 

فیلم واسه مدرست؟چه فیلمی؟

🐈‍⬛Beloved child of God|فَرزَندِ مَحبوبِ خُدا🍓

ادمینی فیکه پول واریز نکنیا فیلم واسه مدرست؟چه فیلمی؟

اره بعضیاشون اول پول میخوان من که ندارم

معلم کارو فناوری بهمون میگه فیلم بگیرید از یه کار با الگریتم هستش 

خیلی دلم برا مامانم میسوزه حتی از عموم هامم کتک خورده باید برا منم غصه بخوره

برای همین میگم اگر خفت و تحمل کنی هر روز گسترده تر میشه لطفا یه جا قیام کنید و این سرنوشت کثیف و تموم کنید خودتون به داد خودتون برسید