2777
2789
عنوان

بابام در حد مرگ میزنه منو

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 46 پست
کاش نداشت میفرستادنت شهر تو خوابگاه

متاسفانه داره دلم میخواست حداقل یه کاری داشته باشم بتونم پول دربیارم هیچی نییت انلاین شاپم نیاز به پول هست که ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه داره دلم میخواست حداقل یه کاری داشته باشم بتونم پول دربیارم هیچی نییت انلاین شاپم نیاز به پ ...

من کار آرایشگری بلدم یادت بدم ولی واسه وسایل لازم داری باز

Born to suffer forever 

مشکلاتت رو به معلم پرورشی مدرسه تون یا مشاور مدرسه یواشکی بگو تا بهت کمک کنند،برای ژنهایی مثل مادرت باید به موسسه ی مهرآفرین که مخصوص زنهای بد سرپرسته باید معرفی بشی توی نت بزن تا ببینی نزدیک ترین شعبه بهتون کجاست .برای خودت هم باید اورژانس اجتماعی معرفی بشی به هرحال اینها سازمانهای مربوط به بهزیستی هستند اگه لازم باشه حتی بهتون جا هم میدن فکر می کنم شماره ی اورژانس اجتماعی ۱۲۳ باشه .به هرحال توی نت سرچ کن نگران نباش همه چیز درست میشه

https://eitaa.com/kodakenazanin

مرسی ولی نمیتونم بگم چون به بابام میگن

نترس بابات داره از ترستون سواستفاده می کنه وقتی بفهمه پای قانون داره میاد وسط دست و پاشو جمع می کنه ومیاد میگه ملت ایران من نیز صدای انقلاب شما رو شنیدم بیاین دوست شویم 

https://eitaa.com/kodakenazanin

درکت میکنم چون منم امروز یه راند کتک خوردم از دوتاشون 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

نترس بابات داره از ترستون سواستفاده می کنه وقتی بفهمه پای قانون داره میاد وسط دست و پاشو جمع می کنه ...

بیشتر برا مامانمم میترسم چون میگه اصلا اینکارا رو نکن

عزیزممممچندسالته تو ؟من واقعا کم میارم ولی باور کن روز خوش ماهم میرسه برا اون روز تلاش کن

انقد کتک خوردم برام عادی شده دیگه درد نمیکشم... ۱۷سالمه

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.