2777
2789

شرایطمون اینجوریه که خودم ۳۰ و همسرم ۳۸ سالشه

دکترا دارم و همسرمم شغل خوبی داره و خونه و ماشینم داریم و شرایط بدی نداریم

ولی به خاطر شرایط جامعه دوست ندارم بچه بیارم

میترسم بچم خوشبخت نشه...

به نظرتون پشیمون میشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله قطعا

رسالت انسان همینه دیگه ماها کی باشیم ک بخواییم قطعش کنیم یا رساتمون رو انجام ندیم

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...

منم ۳۱ همسرم ۳۵ 

همسرم خیلی خیلی بچه دوس داره...۸ ساله ازدواج کردیم میگه دیگه بسه تا الان باید حداقل ۲ تا داشتم...ولی خودم نمیخوام مسئولیت پذیر نیستم نمی دونم باید چیکار کنم بلاتکلیفم

اون به من واگذار کردههیچ کدوم چندان بچه دوست نیستیم

شما بچتون رو درست تربیت کنید تا جامعه درست بشه 

معتاد بیسواد چهارتا چهار تا میارن شما که دکترا دارید نمیارید معلومه جامعه خراب میشه

منم ۳۱ همسرم ۳۵ همسرم خیلی خیلی بچه دوس داره...۸ ساله ازدواج کردیم میگه دیگه بسه تا الان باید حداقل ...

وای خیلی سخته تصمیم گیری

نمیدونم چطور بقیه اینقدر راحت بچه میارن؟

چرا ما اینقدر مرددیم؟؟

بزرگوار تو هر جامعه ای سختی های خاص خودش هست، اون شهر آرمانی که دنبالشی شاید فقط تو یه فیلم قشنگ تخیلی پیداش کنی.

هیچکسی بخاطر شرایط جامعه خود تنبیهی نمیکنه، مگر آگاهی پایینی داشته باشه! 

اینکه بچه دار شی یا نه دست خداست، ولی اینکه افکارتون این باشه پذیرفتنی نیست، چون بهر صورت زندگی خانوادگی نیازمندی های خودشو داره. 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

بستگی به خودت داره یه سری پشیمون میشن یه سری هم نه ولی یه دونه بیار اگر شرایطت خوبه ولی شرایط داری ز ...

با اجازه استاتر

مثلت من خودم و میشناسم مسئولیت پذیر نیستم اصلا...نمی دونم بتونم ب غذا و دکتر و ... بچه برسم...یعنی فکر نمی‌کنم بتونم از وقت و کارای خودم بزنم واسه خاطر بچه...چون الان ۸ سال از زندگیم گذشته نتونستم مثل زنای مردم برا همسرم باشم واسه همین میترسم بچه بیارم...شوهرمم عاشق بچه است و میگه دیگه امسال باید بیاریم من موندم چیکار کنم

شما بچتون رو درست تربیت کنید تا جامعه درست بشه معتاد بیسواد چهارتا چهار تا میارن شما که دکترا دارید ...

به خدا میترسم از مردم الان

خودم تو جامعه هستم میبینم اکثرا چقدر گرگ شدن 

میترسم بچم بین بعضی از این آدم ها تنها باشع

صد در صد پشیمون میشی

وقتی بچع خودتون دنبا بیاد ناخوداگاه مهرش بدجور ب دل هر دوتون میره و امید و انگیزه زندگی میگیرید

الان جوونین و فعال و سرحال ۲۰ سال دیگ تنها میشین و همه همسناتون بچه دارن

طبیعت ادمی اینه که ازدواج کنه و بچه بیاره

موقعیتتون هم ک خداروشکر خوبه دیگ مشکلی نیس

لایک نکن.