2777
2789
عنوان

اگه هیچ وقت بچه نیارم به نظرتون پشیمون میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3025 بازدید | 162 پست
اسمش شاید خود تنبیهی نباشهمن به شخصه خیلی مسئولیت پذیرمدوست ندارم موجودی رو وارد این دنیا کنم که بعد ...

ببین همه باید تو زندگی سختی بکشن حتی تو سوییس .. 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خیلی سخته تصمیم گیرینمیدونم چطور بقیه اینقدر راحت بچه میارن؟چرا ما اینقدر مرددیم؟؟

چون ما شناخت کافی از خودمون داریم

من اگر نیارم هیچ وقت هیچ وقت پشیمون نمیشم چون ب بچه ام ب هیچ عنوان ب چشم عصای دست پیری نگاه نمی کنم...بچه رو نمیخوام بیاد سرگرمم کنه نمیخوام بیاد ک مثلا زندگیم محکم تر بشه اگرم بچه بخوام فقط دوس دارم یکی از وجودِ خودم داشته باشم و بِ ی انسان دیگه حق زندگی بدم چون واقعا میتونم تو ناز و نعمت و رفاه بزرگش کنم...ولی ب خودم باشه نمیارم با همین توصیف

ولی دیگه فک نکنم بتونم مقاومت کنم جلو همسر 

چرا انقدر مرددین ؟ توی شرایط شما که انقدر خوبه باید تعداد بچه زیادی بیارید شما با سواد هستید بچه های ...

ترس از آینده ی بچم دارم راستش

از تربیت و فرهنگی که به جامعه حاکم شده

کی گفت رسالت انسان فقط زایبدنههمه ادما برای یه هدف منحصر به فرد خودشون به دنیا میان

باشه

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...
ترس از آینده ی بچم دارم راستشاز تربیت و فرهنگی که به جامعه حاکم شده

خب بخاطر اینه شما نباوردید و فقرا اوردن

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

حدود ۶ سال بچه نداشتیم

و الان پشیمونم که چرا زودتر بچه دار نشدم😍 

هیچی بچه نمیشه

لامصب به زندگی یه رنگ و بوی خاصی میده که باورش سخته اما واقعا همینه

میتونیم پدر مادر خوبی باشیم و با اگاهی کامل بچه رو اماده کنیم برای زندگی در اجتماع

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

بیار ولی یه دونه نه . دو تا رو بیار.‌تک فرزندی عذابه مطلقه.‌ من یه دونه دارم فکر تنهاییش و عذاب وجدانش داره دیوونم میکنه. البته ما با غریبه ها معاشرتی نداریم و اجتماعی نیستیم که بگم بچمم فردا روزی این سبک‌زندگیش میشه. فقط با فامیل میچرخیم.میگم کاش خواهر و برادری داشت تنها نبود 

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
با اجازه استاترمثلت من خودم و میشناسم مسئولیت پذیر نیستم اصلا...نمی دونم بتونم ب غذا و دکتر و ... بچ ...

منم بعد ۸ سال بچه آوردم اول به درس و دانشگاه و کاررسیدم بعد رفتم سراغ بچه 

اونقدرم به قول شما مسیولیت پذیر نیستم تو خونه 

ولی برای بچم نمی‌دونم چه کششی هست آدم خواه ناخواه رسیدگی میکنم اونم زیاد تر از حد 

در مورد من که اینطور بود 

من مدل شما را دیدم انسان توی یک مرحله از زندگی دوست داره بچه داشته باشه . به نظرم با یک مشاور صحبت ک ...

اتفاقا صحبت کردم

نظر مشاورم این بود بچه بیاریم حتما

حرفاتونو قبول دادمدقیقا میترسم چند سال آینده پشیمون بشم

هر کس برای ادامه زندگی نیاز ب امید و انگیزه ادامه دادن داره

به یه جایی میرسید هر دوتون حس پوچی دارید و رغبتی برای ادامه دادن ندارید

میگید تلاش کنم برا کی؟ ب امید کی؟

خواهر برادر هر کس درگیر زندگی خودشه و پدر و مادر هم همیشه موندگار نیستن خودتون باید تشکیل خانواده بدید و از تنهایی در بیاید.انسان تنها نمیتونه زندگی کنه ذات ادمی اینه

سنتون و کارتون مناسبه بچه هم که بیاد حال زندگیتون بهتر میشه

لذت خوب مادر شدنو از خودت دریغ نکن

لایک نکن.