2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من یه بار بدام پیش اومد یه دختر بچه ۱۰ ۱۲ ساله اتباع اومد التماس که تو رو خدا به این شماره زنگ بزنم منم دلم سوخت فکر کردم گم شده گذاشتم زنگ بزنه بعد دیدم داره با یه پسره قرار میزاره و حرفای عاشقونه میزنه

دیگه سریع گوشیمو گرفتم و پشت دستمو داغ کردم

خاهر این روزا مهربونی ب کسی نیومده شناختی ک ازش نداشتی ایشالا ک بخیر و خوشی تموم شه 

ولی دفعه دیگه دل نسوزون میخای ثواب کنی کباب میشی 

دنیای خیلی بد و ظالمی شده هیچکس ب فکر کسی نیستش همه ب فکر رشد و منفعت خودشون هستن تا میتونی فقط از اینطور آدما دوری کن همینی ک ب ظاهر مظلومن همینا مایه دردسر نشن 

الکی نمیگم سر تجربه میگم

خیلی خیلی باید مراقب بود خیلی اعلام کردن برای غریبه تماس نگیرید اگر قراری برای یه مدل خراب کاری و جاسوسی گذاشته بشه و این تماس کمک کننده باشه رد شما زده بشه پات گیره  

حتی برای انتقال وجه توی عابر بانک هم همینطور دیگه به هر کسی نمیشه کمک کرد از وقتی جنگ شده

محتوای مکالمه شون چی بود ؟ من بودم نمی‌کردم اسم این کار مهربونی نیست سادگیه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

منم یه بار یه نفر گفت من گوشیم خاموش شده میشه این شماره رو برام بگیری. منم گرفتم
گوشیو که گرفت صحبت کنه شروع کرد راه رفتن و رفت تا سرکوچه بعدی خیلیم طولانی شد انتظار داشتم یه مکالمه کوتاه دو سه دقیقه ای باشه
بعد من اینجوری بودم که نکنه گوشیو بدزده بره. اولش خجالت میکشیدم بهش بخوره بعد یکمی دنبالش رفتم دیگه خیلی دور شده بوده ازم داشتم مطمئن میشدم که دزده ولی برگشت و گوشی رو بهم داد   

برا من چند بار پیش اومده زنگ زدن با گوشیم واقعا کارشون راه افتاد  درستش اینه ک جامعه نا امن باید احتیاط کرد ولی ی لحظه  با خودم گفتم اگ کارش راه بیوفته چی گنا داره واقعا خدا کمک کرد وادم حسابی بودن 

جزئیات مکالمه شون مهم بوده اگر می خواستی کمک کنی بهتر بود می گفتی اسم وفامیل رو بگو خودم زنگ می زنم با مشکلت بهش بگم اینطوری از ناحیه اون طرف صحبت می کردی بهتر بود مثلا می گفتی آقای فلانی گوشی نداره تو خیابون من براش زنگ زدم فلان جا بیاید اینجوری منطقی تره