2777
2789
عنوان

اگه هیچ وقت بچه نیارم به نظرتون پشیمون میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3025 بازدید | 162 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزرگوار تو هر جامعه ای سختی های خاص خودش هست، اون شهر آرمانی که دنبالشی شاید فقط تو یه فیلم قشنگ تخی ...

اسمش شاید خود تنبیهی نباشه

من به شخصه خیلی مسئولیت پذیرم

دوست ندارم موجودی رو وارد این دنیا کنم که بعدا به خاطر انتخاب من سختی بکشه

بله قطعارسالت انسان همینه دیگه ماها کی باشیم ک بخواییم قطعش کنیم یا رساتمون رو انجام ندیم

کی گفت رسالت انسان فقط زایبدنه

همه ادما برای یه هدف منحصر به فرد خودشون به دنیا میان

همچنان امیدوار

اون به من واگذار کردههیچ کدوم چندان بچه دوست نیستیم

ولی بچه شیرینی زندگیه...من مجردم خیلی بچه دوست دارم اگه ازدواج نکردم صدرصد روزی بجایی رسیدم یه بچه دختر میارم تنهایی بزرگ میکنم

صد در صد پشیمون میشیوقتی بچع خودتون دنبا بیاد ناخوداگاه مهرش بدجور ب دل هر دوتون میره و امید و انگیز ...

حرفاتونو قبول دادم

دقیقا میترسم چند سال آینده پشیمون بشم

وای خیلی سخته تصمیم گیرینمیدونم چطور بقیه اینقدر راحت بچه میارن؟چرا ما اینقدر مرددیم؟؟

چرا انقدر مرددین ؟ توی شرایط شما که انقدر خوبه باید تعداد بچه زیادی بیارید شما با سواد هستید بچه های خوبی تحویل جامعه خواهید داد

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اسمش شاید خود تنبیهی نباشهمن به شخصه خیلی مسئولیت پذیرمدوست ندارم موجودی رو وارد این دنیا کنم که بعد ...

چرا سختی بکشه؟ به دنیا بیار . خوب بزرگ و تربیتش کن . بعدنهایت دوست نداشتی اینجا بزرگ بشه بفرستش خارج

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید. محتاج دعاتونم🙏🏻
به خدا میترسم از مردم الانخودم تو جامعه هستم میبینم اکثرا چقدر گرگ شدن میترسم بچم بین بعضی از این آد ...

اگر همه بخوان این فکرو کنن و بچه نیارن ک نسل انسان منقرض میشه تا بوده و نبوده ادم خوب بوده بد هم بوده و همینطور هم خواهد بود هیچ کجای دنیا صرفا همه ادماش خوب نیستن

حرفتون درسته ولی برای همه صدق نمیکنه

تو همین جامعه الان کلی ادم موفق و درس خونده و خوب هست ک دارن زندگی میکنن نمونش خودتون

بچتون هم فردا مثل شما

لایک نکن.

به خدا میترسم از مردم الانخودم تو جامعه هستم میبینم اکثرا چقدر گرگ شدن میترسم بچم بین بعضی از این آد ...

بچه ات هم با همینا بزرگ میشه یاد میگیره چجور از خودش مراقبت کنه باید برای تربیت بچه وقت بذاری 

یکی خوب نیست باید دوتا باشن به فاصله سنی سه سال که تنها هم نباشن 

مثل اینه بگی می ترسم بچم مریض بشه واسه همین بچه نمیارم