2777
2789
طبق اولین روزه آخرین پریود ۵هفته ایی؟یا سونو سن بچه رو تشخیص داد ؟مبارکه عزیزم

سونو دادم با سونو گفت ۵ هفته ای کلا سن پریودی با سونو میخوند قبل سونوام از رو پریودی گفت ۵ هفته ای

ممنون عزیزم لطف داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزم بسلامتی و دلخوش

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

چهارشنبه که رفتم سونو گفت دو هفته دیگه بیا ولی من شنیدم یکم دیرتر بری بهتره حالا نمیدونم کی برم

من خودم میخام آخر ۸هفته برم ‌که مطمئن تر بشم

البته من هنوز دکتر نرفتم و ازمایش هم ندادم فقط بی بی مثبت شد 

من خودم میخام آخر ۸هفته برم ‌که مطمئن تر بشمالبته من هنوز دکتر نرفتم و ازمایش هم ندادم فقط بی بی مثب ...

آزمایشای قبل بارداری مثل تیروئیدو اینا داده بودی؟

منم میذارم هشت هفته میرم که خیالم راحت تر باشه

ماشاالله ماشاالله آره من دیروز موعدم بود حالا اخر هفته میرم یه ازمایش بتاهم میدم اکه پریود نشم

نمیشی😍

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

آزمایشای قبل بارداری مثل تیروئیدو اینا داده بودی؟منم میذارم هشت هفته میرم که خیالم راحت تر باشه

من اصلا قصد بارداری نداشتم وقتی از موعدم گذشت خودمم تعجب کردم و شوکه شدم 

آزمایش هم تقریبا ۶ماه پیش انجام داده بودم فقط کبدم چرب بود

من اصلا قصد بارداری نداشتم وقتی از موعدم گذشت خودمم تعجب کردم و شوکه شدم آزمایش هم تقریبا ۶ماه پیش ا ...

خب همون منم چون‌از قبل قصد بارداری نداشتم آزمایشو اینا نداده بودم، اسید فولیکم مصرف نکرده بودم واسه همین رفتم دکتر که هرچی آزمایش لازمه بنویسه 

حالا توام اگه میدونی لازمه آزمایش بری حتما دکتر برو