2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیروز موعدم بود امروز بیبی زدم مارک بتا منفی شد به نظرتون امکان حاملگیم هست

آره فعلا صبچر باش پریود نشدی اخر هفته یه بی بی بزار اما عقب جلو شدن تو اقدام طبیعیه

اللهم عجل لولیک الفرج 

منم ۱۲ ساله ازدواح کردم و این اولین بچه مه انشاالله البته اکه قطعی شه

جدی یعنی اقدام داشتی گیرت نمیومد یاالان خاستی؟منم ۶ساله یه سقطم داشتم ۳سال پیش دیگم خبری نشد

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

من رفتم سونو گفت ۵ هفتس ولی کمرنگ بود

طبق اولین روزه آخرین پریود ۵هفته ایی؟یا سونو سن بچه رو تشخیص داد ؟

مبارکه عزیزم

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

جدی یعنی اقدام داشتی گیرت نمیومد یاالان خاستی؟منم ۶ساله یه سقطم داشتم ۳سال پیش دیگم خبری نشد

بیین بجز ۲ سال اول جلوگیری حدی داشتم بقیه ش جلوگیری طبیعی چ کاندوم بود اما خیلیییی وقتا مید که از ذستمون در میرفت اما الان حدود ۲ ساله اقدامم شایدم بیشتر اما چون قلبا راضی نبودم میکفتم خدا چون نمیخوام بهم نمیده اما الان چند ماهه قلبن میخواستم دیگه این ماه اشکم حسابی در اومد 

اللهم عجل لولیک الفرج