2777
2789
عنوان

مستاجره از خونمون گورشو گم نمیکنه

776 بازدید | 48 پست

از اولش ب شوهرم گفتم خونه رو نده به این آدم، متاهل بود و این خونه رو برا کثافت کاریش میخواست...

با واحد بغلیمون که زن شوهر دار بود هم دوست بود و ما که از اون خونه ک اطراف شهره خواستیم بیایم داخل شهر ، اونجا رو گفتبم بدبم اجاره 

اما من راضی نبودم خونه رو ب این بدیم یه جوراایی عذاب وجدان داشتم...

زن شوهردار و این مرده ک قبلا باهم بودن دورادور

خالا میشن دو تا واحد بغل هم...

خب این یه جورایی شریک شدن تو گناه نیس؟

اگه از قبل خبر. داشتین چرا هست

و نظرم اینه که همسرت یجورایی داره باهاش همکاری می کنه 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدادین بهتر بود

چیزی که زیاده مستاجر 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

رهن کامل قرارداد نوشتیم اما چارپنج ماه طول کشید تا پولو داد😐 اونم خورد خورد.

موقع فرارداد نوشتن چک داده بود هرچی میکفتم بکش اجرا

میگف ن زشته صبر کنیم پولشو جور کنه! 

باز الان یکسال گذشته میخایم تمدید کنیم اذیت میکنه چار ماهه اجاره نداده

میگم شکابت کن میگه قانون طرف مستاجره ، ولش کن دردسر داره...

خودم تصمیم گرفتم زنگش بزنم فحشش بدم و بگم از کاراش خبر دارم و بترسونمش

شوهرم میگع اشتباهه نکن این کارو...

الان با شوهرم اختلاف پیدا کردیم ک چرا طزف اونو میگیره...

کلا شوهرمم یکم محتاطه و اهل شر بازی نیس.

بنظرتون زنگش بزنم خودم؟

نه عزیزم چه شریک شدنی

چطور چه شریک شدنی 

شما بدونین همسایتون که شوهر داره میخواد بادوست پسرش باهم بخوابن اونم توخونه ای که شما کرایه میدین بهش 

یعنی مکانو شما جور کردین 

الان از نظرتون شریک شدن در گناه نیست؟

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
نمیدادین بهتر بود چیزی که زیاده مستاجر

اتفاقا مستاجر کم شده خیلی خونه ها خالیه تو کوچه ی ما یه خونه ی ۸ واحدی فقط یکیش پره 

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛

شوهرم میگع تو الکی تهمت میزنی... اما بابام میگع من دیدم یه روز اون از خونه اش اومده بیرون.

یه بارم با تاب شلوارک دیده شده ک از خونه این اقاهه بدو بدو اومده بیرون...

اتفاقا مستاجر کم شده خیلی خونه ها خالیه تو کوچه ی ما یه خونه ی ۸ واحدی فقط یکیش پره

مستاجر زیاده 

انقدر کرایه ها رو بردن بالا 

دیگه توان اجاره نیست

هی همه دارن میرن پایین تر حاشیه تر

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
رهن کامل قرارداد نوشتیم اما چارپنج ماه طول کشید تا پولو داد😐 اونم خورد خورد.موقع فرارداد نوشتن چک د ...

نه خودت زنگ نزن‌

برین بنگاه خوب بنگاهی پیگیری کنه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️