2777
2789
عنوان

قرنیز خواهش میکنم کمکم کنین

4240 بازدید | 240 پست

کف خونم سرامیکه

آشپزخونه هم  ک کابینتاش سفید و طرح چوبه 

میز تیوی هم سفید و طرح چوبه 

دیوار هم رنگ سفید

حالا برای قرنیز چیکار کنم چی بزنم؟ سرامیک بزنم  یا پی وی سی؟

و چ رنگی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طوسی روشن رو به سفید زدم قشنگه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اصلا طرح چوب نزنیا ساده بزن چون طرح چوب یه دوره مد هست بعد از مد میفته یکیشون بخوای عوض کنی حالا به هر دلیلی بقیشونم باید عوض کنی

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

شبیه در اتاق خوابا یا در پذیرایی؟؟

کل درهای خونه. اتاق خواب ها.  حمام و دستشویی و درب ورودی همه یک شکل و یک رنگ هستن. حتی کمد دیواری. بعد این قرقیزها هم که رنگ درها هست قشنگ شده به نظرم

طرح چوب نباشه مثل رنگ میز تیوی و آشپزخونم؟

پی وی سی بزن سرامیک خیلی وقته از مد رفته

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁