2777
2789
عنوان

بابام با شوهرم لج افتاده

727 بازدید | 29 پست

توروخدا راهنماییم کنین ما تقریبا ۴۰‌روز دیگه عروسیمونه 

من اومدم همون شهری که شوهرم اینجاست چون دانشگاه میرم بابامم اومده تا موقع عروسی تو خونه ای ک شوهرم رهن کرده نشسته که مثلا زشت نباشه جلو مردم حالا هرروز بهونه جدید در میاره یبار میگه بهش رو ندیا فک میکنه درس خونده چیشده مثلا. یا وقتی بیرون میریم میگه با ماشینت نرید بیرون همیشه با ماشین اون برید. بعد میگه حالا این وکیله که چی وکالت فقط اسم در کرده وگرنه هیچی نیست این چجوری میخواد پول دراره. شوهرمم مادرش مسافرته خب غذا و اینا اینجا میاد میخوره کلا اینجاست فقط شب میره خونشون میخوابه میگه ک چرا صبح تا شب اینجاست یا میگه چرا وقتی تو میری تو اتاق اونم میاد دیروز اومد تو اتاق پیشم چون حالم بد بود داشت داروهامو میداد . بماند که چقدر سر غذا پدرم بد غذاس مجبورم هرروز درست کنم با درس و کارای عروسی و این همه کار تازه بعد هرغذا غر میزنه این چیه بماند چقد میگه من از خونه زندگیم کندم اومدم اینجا میخوام برگردم بگو خواهر مادرش بیان پیشت. حالا میگه چرا صبح تا شب اینجاست الان من چجوری ب شوهرم بگم نیا اینجا روم نمیشه اخه مگه خونه بابامه ک اینجوری بگم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم منطقی نیست حرف خودشو میزنه یا میگه با مادر بزرگش رفت و آمد نکن خوشم نمیاد ازش

سعی کن هر چی گفت خشمگین نشی

به شوهرت هم چیزی نگو

40 روز تحمل کن درست میشه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

باید دیگه کمتر بیاد خونه ولی چجوری بهش بگم ک برنخوره

کسی دیگه ای بیاد پیشت 

مگه بابات کار و زندگی نداره

همون مادر شوهرت اینا بیان

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اسی چند روز از این چهل روز کذشته؟

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

پیش پدرت خودتو طرفدار شوهرت نشون نده خیلی جوابه

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه