2777
2789
عنوان

بابام با شوهرم لج افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 29 پست
باید دیگه کمتر بیاد خونه ولی چجوری بهش بگم ک برنخوره

قید باباتو بزن 

بچسب شوهرتو 

بلاک کن برای همیشه 

من پدرم هرزگاهی میگفت شوهرت یکم حلال و حرام را توی شغلش رعایت نمیکنه

الان رفت و آمد نداریم 

حتی همسرم بهش سلام هم نمیکنه منم راضیم 

فقط چند وقت پیش از جاریم دلخور شدم چند روز رفتم پیش پدرم که شوهرم اومدش 

شما هم قطع رابطههههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم معذبم اخه مگه میشه سر از همه چیزم در بیارن همین اول

خب مادر خودت بیاد 

خواهری کسی 

بابات احتمال داره بحث در بیاره

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

۳ هفته هست بابام اومده پیشم

الهی چقدر سخته بین دو نفر گیر کنی پدر و همسر،صبوری کن ،میکذره به همسرت که نمیتونی بگی نیا ولی وقتی اومد جلو پدرت نرو تو اتاق سخت میگذره ولی انشالله میگذره

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

مادرم اونجا بچه مدرسه ای داره . اگه شوهرم بیاد بابام بدتر میشه اگه بگم نیاد دیدش نسبت ب بابام بد میش ...

عمه ای خاله ای کسی

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

عزیزم فقط یه نصیحت که از روی تجربه هسته‌ هیچ زمانی هرگز حرفهای پدر و خانواده ات رو هرگز به شوهرت نگو و برعکس همیشه جوری نشون بده که خانواده ات همسرت رو خیلی دوست دارن و بهش احترام می گذارند و اینکه عزیزم تاوقتی عروسی نگرفتی بین پدر و همسرت گیر می افتی اشکال نداره شما فقط پیش هیچ کدوم خبر بیار و ببر نکن که مي افتن به جون هم و خودت ضرر می کنی فقط کافی هست تا عروسی تون تحمل کنید و رفتار پدرتون رو جوری جلوه بدید که دوستتون داره و چون همسرتون دائم پیش تون نیست تا قبل عروسی مراقبتون هست از مشاور رایگان ۱۴۸۰ هم می تونی کمک بگیری و بدون هیچ نام و نشونی مشورت بگیری امیدوارم خوشبخت بشید

و اینکه به نظرم عذر خواهی می کنم پدرتون هر چقدر هم بد و غرغرو باشن باز هم باباتون هستن بهتر از مادرشوهرتون هست حداقل پشت سرتون عیب کارهاتون نمیگه و آبروی شما مهم ترین چیز هست براش پس سعی کنید پدرتون پیش خودتون نگه دارید و جلوی همسرتون خودتون خوشحال نشون بدید چون هرکار هم کنید مادرشوهر هیچ وقت به عروس به چشم دخترش نگاه نمیکنه و همیشه یه فاصله و حدو مرز بین خودتون و خانواده همسرتون نگه دارید تا هیچ زمانی به مشکل نخورید

و اینکه به نظرم عذر خواهی می کنم پدرتون هر چقدر هم بد و غرغرو باشن باز هم باباتون هستن بهتر از مادرش ...

بله منم همین تو ذهنمه من امشب ب پدرم گفتم فشار رومه با این حرفا بدتر میشم 

شاید باباتون حوصله اش سر میره می خواد باهاتون حرف بزنه ولی بلد نیست چطور حرف بزنه و با غر بیان میکنه شما هم سعی کنید باهاش حرف بزنید بگید بخندید یا یه طوری سرگرمش کنید کمتر حوصله اش سربره یا تا میخواد بد همسرتون بگه سریع بگید دلت میادبابای عزیزم همسرم شما رو خیلی دوست داره همش از علاقه اش و خوبی های شما حرف میزنه همش میاد اینجا برای این هست که در برابر من احساس مسئولیت می کنه و دلش تنگ میشه نگرانم میشه خدارو شکر که بی خیال نیست و من براش بی اهمیت نیستم در کل برای هردو طرف شيرين زبونی کنید که رابطه شون باهم خوب باشه  

به بابات بگو چشم ‌مادرش اینا میان.بعد ک رفت شهرتون ب همسرت بگو بیاد.چ کاریه آخه همسرته چند روز دیکه م عروسیته

پدر منم احمق نمیذاشت شوهرم بیاد نامزدی .تو ۱سال ونیم اینقد سخت می‌گرفت. بیرون میرفتیم نصف شب زنگ میزد فحش رکیک میداد فلان فلان شده بیا .با اینکه ما خونه نمیرفتیم.کلا۵.۶ بار خونه مون نموند همسرم 

میگفت میری حامله میشی برمیگردی‌.حالا ما ام بچه مثبت.بخدا رفتیم خونه ی خودمون چهره بابام میومد تو ذهنم نمیتونستم تا چند ماه رابطه برقرار کنم

زنگ ک میزد بهم الانم زنگ میزنه دلم هوری میریزه تپش قلب نفسم بند میاد.کاش میذاشت ما رابطه داشتیم نه اینگه ده ساله باردار نمیشم.تعصب خیلی بده خیلی.

وکالت درآمد داره اتفاقا.بگو بابا درست میگی ناراحت نشه.ولی ب همسرت اطمینان داشته باش.

الانم پدرم خونه ی من نمیاد.خونه خواهرم بالای خونه ما بود میومد عید دیدنی میرفت خونه خواهرم .نمیومد پایین پیش ما‌.هر موقع شوهرمو میبینه تیکه ميندازه. میگه چقد پس انداز دارین.پولاتونو چکار میکنید

همین ۳.۴ شب قبل ب شوهرم میگفت ماشین مایکل شوماخر هم اینقد صدا نداره.فک میکرد ما عمدا ی کاری کردیم ماشین صدا بده‌.آخه ماشین مدل پایین صدا داره دیگه

ب عموهام میرسه از همسرم بد میگه.هر کی منو میبینه میگه بابات میگه فلانی اینطوریه.اعتماد ب نفسمو گرفته‌.میگه جدا شو دوباره شوهرت بدم.هی خواهر اگه همسرتو دوس داری دل ب دلش بده.ولی هر چی بابا گفت تو روش بگو بله شما درست میگین. چشم.ولی کاری ک درسته رو بکن

قید باباتو بزن بچسب شوهرتو بلاک کن برای همیشه من پدرم هرزگاهی میگفت شوهرت یکم حلال و حرام را توی شغل ...

ای وای چطور دلت میاد عزیزم پدرت حتی بدترین آدم دنیا باشه باز هم بزرگترین پشتیبان برای همه دخترهاست و در خونه اش همیشه به روی شما باز هست  در حدی که دختر ها با کوچک ترین مشکلي پناه میبرن به پدرشون تا ازشون دفاع و مراقبت کنه وای از اون روزی که دلش بشکنه و آه بکشه همیشه به پدرت احترام بذارو دست و پیشونیش رو ببوس اون کسی هست که شما رو بزرگ کرده نمی دونم شما بچه دارید یا نه ولی من دارم سخت ترین کار دنیا بزرگ کردن بچه هست و دل یه مادر و پدر زمانی میشکنه که در برابر اینهمه سختی برای بزرگ کردن بچه وقتی بزرگ بشه تنها کار فقط و فقط یه احترام هست که اونم بچه ات نذاره آدم بشدت دلش میشکنه مگه ما بچه ها چکار میتونیم در قبال چندین سال زحمت برای پدر و مادرمون انجام بدیم آیا همسرت تحمل این رو داره شما همین رفتار رو با مادر یا پدرش داشته باشید ؟؟؟ همسرتون قانع کنید تنها کاری که میتونید درقبال زحمات پدر تون انجام بدید فقط یک احترام هست بالا بردن احترام مادر و پدرتون يعني بالا بردن احترام خودتون مطمئن باشید نمیدونم چقدر پیش همسرتون احترام و ارزش دارید ولی تجربه ثابت کرده احترام بزرگت که پدرت باشه کنار گذاشته بشه در آینده نزدیک عزت و احترام و ارزش خودت هم پیش شوهرت کنار گذاشته میشه  

ای وای چطور دلت میاد عزیزم پدرت حتی بدترین آدم دنیا باشه باز هم بزرگترین پشتیبان برای همه دخترهاست و ...

خانواده کیلویی چنده 

مهم همسر آدم هست 

خانواده تا روز عقد خانواده آن

بعدش میشن حسود و فضول زندگیت