2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم سرد شده بنظرتون

203 بازدید | 23 پست

من ۳ ماه ازدواج کردم ۲سال ایناام نامزد بودم من شوهرم همیشه برام سنگ تموممیزاشت تو مناسبتا اینا ولی این بار روز زن حتی بهم تبریک نگفت هی منتظر سوپرایز بودم که هیچی ۲روزه دیگه ام تولدمه حتی یادش نیست فقط بهم گفت ی گل میخرم برات

الان ۱ماهی هست ازم فاصله میگیره نه رابطه ای ج ن س ی هیچی مثلا حتی من میام بوسش کنم اینا پرتم میکنه اینور نمیدونم چرا واقعا 😐

مطمئنم پایی کسی ام وسط نیست خیانت اینا نیست دلیلش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مدت کوتاه بذار تو حال خودش باشه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

مطمئن نباش هیچوقت ، منم مطمئن بودم ، تازه انننقد شوهرم خوب شده بود باهام همش کادو ، همش رسیدگی و قربون صدقه ، یهو فهمیدم خیانت میکنه

ولی حالا باهاش حرف بزن ببین مشکلش چیه ، شاید مشکل مالی داره و اعصابش خوزده

حَسبی الله💫🍃