2777
2789
عنوان

اگه سوالی دارین درمورد مشکلات یادگیری و درسی بچه‌هاتون دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 41 پست
کلاس پنجمه ۱۰ سال

حافظه فعالش ضعیف هست

تمرینات حافظه فعال: 

هم حافظه دیداری و هم شنیداری

مثل بازی با چینه که سازه میسازین پنهان میکنین و ازش میخواین شبیهش رو بسازه

کلماتی رو میگین و ازش میخواین تکرار کنه مثلا دیوار میز لیوان 

کم کم تعداد کلمات رو زیاد کنین

و جمله کنین و بعدش جملات دستوری

و کتابی هم در این رابطه هست

به نام تقویت حافظه ولی نویسنده الان خاطرم نیست

بهم پیام بدین فردا رفتم کلینیک نگاه کنم بفرستم خدمتتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میتونین ایتا بهم پیام بدین؟ طولانی هست جوابتون و نیاز هست چندتا سوال بپرسم ازتون

چجوری پیام بدم؟ بله حتما

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
همیشه

ممکن هست از یکی از دلایل زیر باشه

نقص توجه(بیش فعال ذهنی) 

کودکی که تمرکز نداره مدام صحبت میکنه وسط حرف بقیه میپرسه و اصولا صبر نداره مثلا سر سفره نمیتونه صبر کنه تادبقیه هم بیان و... 

بیش فعال حرکتی

جنب و جوش و تحرک بسیار زیاد جوری که اصلا نتونه بشینه

دقت و توجه پایین

صرفا فقط مشکل از دقت و توجه پایین هست که با یک سری تمرینات و بازی های مخصوص تمرکزی حل میشه(نوروفیدبک هم خوبه) 

صبر نداشتن

ممکنه فقط در اصول تربیتی صبر کردن رو یاد نگرفته

که برای این مورد هم تمرینات رفتاری ای هستش

بفرمایید کدوم مورده

ممکن هست از یکی از دلایل زیر باشهنقص توجه(بیش فعال ذهنی) کودکی که تمرکز نداره مدام صحبت میکنه وسط حر ...

ببیند کلا پسر من عجوله حتی موقع امتحان سوالاتی که مطمعنن بلده رو یا جواب نمیده یا چون روی سوال نخونده نصفه و نیمه جواب میده بند نویسی همیشه نصفه و نیمه هست یه جمله زیبا مینویسه ولی همونو کامل نمیکنه میپره رو یه جمله دیگه