2777
2789
عنوان

اگه سوالی دارین درمورد مشکلات یادگیری و درسی بچه‌هاتون دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 41 پست
همه ی بچه ها الان همینن باهوش ولی تو درس خنگ نمونش دختر خودم. از هوشش حیرت زده میشی ولی تو ریاضی💩

اخه این یبارم امتحان نکرده درسو

مثل اینه که یه غذارو نخورده و ازش متنفره

شاید دوست داشته باشه واقعا

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

سلام،ممنون از لطفت عزیزم،پسر من کلاس دومه،توی املا نسبتا ضعیفه،محاله یه املا رو بدون غلط بنویسه،حتی ...

در مورد املا مشخص بفرمایید توی کدوم یکی از دسته بندی ها مشکل داره؟ 

حروف همصدا رو اشتباه مینویسه مثلا ظ و ز

این میشه ضعف در حافظه دیداری

کلمات و حروف رو جا میندازه

میشه ضعف در حلفظه شنیداری

نقطه جا میندازه

میشه ضعف در دقت و توجه

حروف رو جا ب جا مینویسه

میشه توالی شنیداری

و... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم خیلی  فراموش کاره  کاردستی به سختی درست می کنه صبح فراموش می کنه ببره   نمی دونم ببرم دکتر چی  مورد زیاد دیدم  برای فراموش کاریش    یاد گیریش زود یاد می گیره تقریبا   استاد اریگامیه   عروسک سازی با پارچه جوراب بافت   انواع خمیر بازی   عاشق کارهای مینیاتوریه با ظرافت دقیق  داستان نویسی    ولی درس و کار روز مره  خیلی فراموش کاره    از تو حیاط میاد خونه می گه یادم نمی یاد می خواستم چکه کار کنم     می ترسم برای دخترم

برای سرکلاس که دقت و توجه پاییینی دارهتمرینات دقت و توجه رو باید انجام بدینبازی‌هایی که برای دقت و ت ...

مرسی 🌿

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

اینکه بازیگوشهبشدتتت باهوشه یعنی تو چیزایی که علاقه داره ادم حیرت زده میشه از هوششاما درس نمیخونه عل ...

کلاس اوله ینی؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
کلاس اوله ینی؟

نه بابا

متوسطه ۱

ولی من ندیدم درس بخونه اصلا 

حروف همصدا رو اشتباه می‌نویسه

ضعف در حافظه دیداری داره

بخشی از تمرینات: 

عکسها و تصاویری که شبیه ب هم هستن فقط چند تفاوت دارن بهش بدین تا پیدا کنه تفاوت ها رو

بازی ای که داخل اتاق رو نگاه کنه بره بیرون و جای دو چیز رو عوض کنین بیاد و بگه 

بازی با چینه ها

شما سازه ای بسازین و پنهانش کنین و ازش بخواین شبیه به اون رو بسازه

تمرینات برای این مورد زیاده

داخل کانال عضو بشین کامل توضیحات هست و اونجا هم میتونین پیام بدین بهم🌹

دخترم کلاس دومه کلا تو ریاضی مشکل داره.از همون پارسال. ینی شبایی ک تمرین ریاضی دارن سر درد میکنم. ام ...

جوآب منم بده لطفا

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.