2777
2789

اینکه بازیگوشه

بشدتتت باهوشه یعنی تو چیزایی که علاقه داره ادم حیرت زده میشه از هوشش

اما درس نمیخونه علاقه نداره سرکلاسم گوش نمیده

چیکار کنیم؟

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم کلاس دومه کلا تو ریاضی مشکل داره.از همون پارسال. ینی شبایی ک تمرین ریاضی دارن سر درد میکنم. امسال بهتر شده ولی بازم مقاومت میکنه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بچم دوم دبستانه 

ریاضی رو خیییلی باید توضیح بدم تا بفهمه.

مثلا توانایی اینکه یه مسئله ر خکدش بخونه و بتونه حل کنه‌نداره

حتما باد من براش بخونم‌و توضیحش بدم.

از این‌موضوع خیلی ناراحتم.

بقیه ی درس ها عالیه

بچم دوم دبستانه ریاضی رو خیییلی باید توضیح بدم تا بفهمه.مثلا توانایی اینکه یه مسئله ر خکدش بخونه و ب ...

واااای قشنگ حرف منو زدی برو بخون😅

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
اینکه بازیگوشهبشدتتت باهوشه یعنی تو چیزایی که علاقه داره ادم حیرت زده میشه از هوششاما درس نمیخونه عل ...

همه ی بچه ها الان همینن باهوش ولی تو درس خنگ نمونش دختر خودم. از هوشش حیرت زده میشی ولی تو ریاضی💩

سلام،ممنون از لطفت عزیزم،پسر من کلاس دومه،توی املا نسبتا ضعیفه،محاله یه املا رو بدون غلط بنویسه،حتی اگه یه درس رو صدبار ازش املا بگیرم بازم یسری کلماتو اشتباه مینویسه،سری بعد هم که درست می‌نویسه کلمات دیگه ای رو غلط مینویسه،دیگه نمی‌دونم چیکار کنم که طرز نوشتن صحیح کلمات ملکه ی ذهنش بشه.توی درس ریاضی خوبه اما بی دقتی میکنه،مثلا میگه ۹بعلاوه ی ۷میشه ۱۶,اما می‌نویسه ۱۷,,,,یا روی محور اعداد درست نشون میده اما حاصل جمع یا تفریق رو یه چیز دیگه مینویسه،،،راه حلی دارید؟

اینکه بازیگوشهبشدتتت باهوشه یعنی تو چیزایی که علاقه داره ادم حیرت زده میشه از هوششاما درس نمیخونه عل ...

برای سرکلاس که دقت و توجه پاییینی داره

تمرینات دقت و توجه رو باید انجام بدین

بازی‌هایی که برای دقت و توحه هست از جمله

شمع روشن دستش بدین و راه بره طوری که خاموش نشه

بازی اعصاب سنج

و کتابی به نام دقت و توجه از ازیتا محمودپور روزی دوصفحه کارکنه

تنرینات دیگه ای هم هست داخل کانالم کلیپهاش رو گذاشتم

ولی در مورد اینکه توی خونه باید هی بگین تا درساش رو بخونه

برای سرکلاس که دقت و توجه پاییینی دارهتمرینات دقت و توجه رو باید انجام بدینبازی‌هایی که برای دقت و ت ...

لازم هستش که پیامهایی رو براتون ارسال کنم

خواستین داخل کانال عضو بشین

و این هشتک رو سرچ کنین مطالبش رو مطالعه بفرمایید

#مشق_نوشتن