2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد

199 بازدید | 11 پست

به خاطر اضافه وزنم، اراده هم ندارم، نون و برنج زیاد میخورم و به شدت ریزه خوارم، چی کار کنم😭😭 هر چی به دستم بیاد میخورم، از خودم و هیکلم متنفرم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنت؟

164

وزنم 74

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
من میخوام از فردا رژیم بگیرم پایه ای ؟

نمیدونم، اراده لعنتیم این قدر ضعیفه که یه روزم نمیتونم کم بخورم، باورت میشه؟🥲

نمیدونم، اراده لعنتیم این قدر ضعیفه که یه روزم نمیتونم کم بخورم، باورت میشه؟🥲

منم همینطورم اما پاییز و زمستون اومده آدم دلش تیپ پاییزه میخواد همین شده ارادم🥲🥲

منم همینطورم اما پاییز و زمستون اومده آدم دلش تیپ پاییزه میخواد همین شده ارادم🥲🥲

منم این قدر پالتو اورسایز دوس دارم، پولشو ندارم بماند، ولی تو اور شبیه بشکه میشم🥲

منم این قدر پالتو اورسایز دوس دارم، پولشو ندارم بماند، ولی تو اور شبیه بشکه میشم🥲

خب دیگه منم هودی خیلی دوس دارم اما خب باید لاغر تر شم تا بهم بیاد ،، اگه پایه ای از فردا رژیم بگیریم هر شب هم بیایم همینجا گزارش کار بدیم که چقدر اون روز رعایت کردیم و اینا

خب دیگه منم هودی خیلی دوس دارم اما خب باید لاغر تر شم تا بهم بیاد ،، اگه پایه ای از فردا رژیم بگیریم ...

قبلا این کارو کردم شکست خوردم، میترسم شروع کنم

قبلا این کارو کردم شکست خوردم، میترسم شروع کنم

من یه هودی گرفتم اونو آویز کردم که از فردا هی ببینم هی رژیممو ادامه بدم

یچیزو واسه خودت مشخص کن که بشه هدفت بشه ارادت

من یه هودی گرفتم اونو آویز کردم که از فردا هی ببینم هی رژیممو ادامه بدمیچیزو واسه خودت مشخص کن که بش ...

هی خواهر، تازه متاهلم هستم، روز به روز چاق تر میشو