2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 98 پست
پس تکلیف اون دختر چی میشه ؟؟؟؟چرا قانون همش به نفع مرده

دختر باکره باشه حق حبس داره 

و میتونه مهریه مطالبه کنه در مقابل تمکین 

کسی که نداره مهریه اولی رو بده روی چه حسابی بهش اجازه زن دوم بدن؟؟؟؟

وکیل نداری ؟

خیر عزیزم نمیتونه به ویژه اینکه جدیدا گرفتن زن دوم بدون اذن همسر اول جرم محسوب میشه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکایت کنه چی میشه مثلا؟ تو عمل هیچ کاری نمیتونه بکنه. کم ندیدیم ازین موارد

شکایت کنه فقط میتونه مهرش بگیره و طلاق یکطرفه 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قاضی باید تکلیف اون دختر هم مشخص کنه نمیتونه تا آخر عمر بمونه خونه باباش و این آقا هم طلاقش نده

عزیزم اینجا ایران است .و متاسفانه باید با آقای همسر به توافق رسید 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

شکایت کنه فقط میتونه مهرش بگیره و طلاق یکطرفه

هی. اگه پول داشته باشه بده. اونم این مردا هزار تا راه بلدن برا پیچوندنش

طلاق هم بگیره که خودش میدونو خالی میکنه برا دشمن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عدم تمکین هم میتونه بگیره ولی اثبات کردنش دردسر دارهبنابراین زن صیغه ای براش بی دردسره

با اجرا گذاشتن مهریه نمیتونه عدم تمکین بگیره اما اگه قبول کنه مهریه هم بده ولی طلاق نده تکلیف اون دختر چی میشه پس اگه بتونه زن دوم بگیره یعنی این آدم خدا رو بندگی نمیکنه دیگ من امیدم این بود با مهریه بترسونم طلاق بده 

خانوم باکره باشه نمیتونه عدم تمکین بگیره و خانوم میتونه حتی مهریشم کامل طلب کنه با استفاده از حق حبس ...

اگه خانم باکره باش آقا باید اول مهریشو کامل بده ولی بگه زنم طلاق نمی‌دم می‌تونه زن دیگ بگیره ؟؟اونوقت تکلیف زن اولش چی میشه 

هی. اگه پول داشته باشه بده. اونم این مردا هزار تا راه بلدن برا پیچوندنشطلاق هم بگیره که خودش میدونو ...

آفرین 

میگن دارندگی و برازندگی 

اونایی که مهرشون کم چیکار کنن طفلکیا

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35