2777
2789
عنوان

زن دوم

1254 بازدید | 98 پست

مرد می‌تونه بدون اینکه تکلیف زن اولش مشخص کنه زن دوم بگیره ؟؟

تو دوران عقد به مشکل خورده باشن و هنوز زندگی مشترکشون شروع نکردن می‌تونه از طرف دادگاه اقدام به گرفتن زن دوم بکنه و زن اولش هم طلاق نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم مرد هر غلطی میتونه بکنه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عقد دائم همسر دوم جرم ولی تا دلت بخواد صیغه میکنن

اینم جرم نیست. خیلیا گرفتن.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

خانوم باکره باشه نمیتونه عدم تمکین بگیره و خانوم میتونه حتی مهریشم کامل طلب کنه با استفاده از حق حبس بکارت . یعنی مرد موظفه کل مهریه خانوم رو پرداخت کنه و بعد خانوم بره خونش برای شروع زندگیه مشترک.

باکره هم نباشه مشکلی نیس با اثبات خیانت همسرش یا با اثبات ازدواج حتی  بصورت صیغه و موقت خانوم میتونه طلاق بگیره

پس تکلیف اون دختر چی میشه ؟؟؟؟چرا قانون همش به نفع مرده

هیچی بلاتکلیف

بله میتونه صیغه کنه

از نظر قانون جرمم محسوب نمیشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)