2777
2789
عنوان

بخشش مهریه هر کی بخشیده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 53 پست
عزیزم ما همچین قانونی نداریم اصلا تجربه‌ی شما رو نمی‌دونماما تجربه‌ی ۱۲ سال حقوق خوندن و ۸ سال وکالت ...

بله خب تجربه شما بیشتر هست بر حسب تحصیل و شغلتون. ولی خب منم به قطعیت نگفتم ، بر حسب چیزی که دیدم گفتم اما خودتون هم میگید قانون هم نباشه ولی عرفه . باز تجربه شما در برخورد با قانون بیشتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه لطفا شماره ماده این قانون رو لطف کنید

عزمزمه شماره ماده قانون برای وکیل و قاضی هست که علم و تحصیلاتش رو دارن. من وکیل و قاضی که نیستم ادعایی هم ندارم فقط تجربه دختر خالم رو به استارتر گفتم یا به کارش میاد یا نه نظر پرسیدن در حد یه تجربه نظر دادم

عزمزمه شماره ماده قانون برای وکیل و قاضی هست که علم و تحصیلاتش رو دارن. من وکیل و قاضی که نیستم ادعا ...

خب پس اولش بگید این تجربه‌ی منه

نه اینکه بفرمایید پدر حضور نداره باطله

هر جایی بگید بهتون می‌‌خندن

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

بله چه زیبا گفتی واقعا از ته دل نیست حقشه😔😔ی آشنایی داریم پسره خیلی آدم معتقدیه ..خانمش بخاطر یکی ...

همه چیز به شانس هست . من خودم همسرم بعد ۱۸ سال زندگی اگه روزی کار به جای باریک برسه و بخوام طلاق بگیرم یه سکه هم نمیده....

خب پس اولش بگید این تجربه‌ی منهنه اینکه بفرمایید پدر حضور نداره باطلههر جایی بگید بهتون می‌‌خندن

به اولین پیام من برگردید گفتم دختر خالم این تجربه رو ۲۵ سال پیش داشته نگفتم وکیل هستم و قانون نوشته شده ای وجود داره. و اون زمان محضری که اقرار ازش گرفت گفت باید پدرش حضور داشته باشه.