سلام .بچه ها یه نفر تو فامیلمون مهریه بخشیده ..ابرا کرده مهریه بعد الان رفته شکایت کرده برای مهریه ایا میتونه مهریه برگردونه ؟
۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇♀️
عزیزم ما همچین قانونی نداریم اصلا تجربهی شما رو نمیدونماما تجربهی ۱۲ سال حقوق خوندن و ۸ سال وکالت ...
بله خب تجربه شما بیشتر هست بر حسب تحصیل و شغلتون. ولی خب منم به قطعیت نگفتم ، بر حسب چیزی که دیدم گفتم اما خودتون هم میگید قانون هم نباشه ولی عرفه . باز تجربه شما در برخورد با قانون بیشتره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزمزمه شماره ماده قانون برای وکیل و قاضی هست که علم و تحصیلاتش رو دارن. من وکیل و قاضی که نیستم ادعایی هم ندارم فقط تجربه دختر خالم رو به استارتر گفتم یا به کارش میاد یا نه نظر پرسیدن در حد یه تجربه نظر دادم
خب پس اولش بگید این تجربهی منهنه اینکه بفرمایید پدر حضور نداره باطلههر جایی بگید بهتون میخندن
به اولین پیام من برگردید گفتم دختر خالم این تجربه رو ۲۵ سال پیش داشته نگفتم وکیل هستم و قانون نوشته شده ای وجود داره. و اون زمان محضری که اقرار ازش گرفت گفت باید پدرش حضور داشته باشه.