2777
2789
عنوان

بخشش مهریه هر کی بخشیده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 53 پست
ابرا چیه

ابرا لغتش توی حقوق یعنی چشم پوشی از حق 

ابرا در مهریه

یعنی زن به واسطه‌ی یک سند رسمی یا عادی مرد رو از پرداخت مهریه مبرا می‌کنه.

شرطش هم داشتن اهلیت کامله که ایشون داشته

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای بخشیدن مهریه باید تو محضر در حضور پدر دختر باشه در غیر این صورت اعتبار نداره

اعتبار داره

این چه حرفیه

هیچ جای قانون همچین چیزی نیومده

فقط یه عرف هست بین محضردارها

شرط بخشش مهریه اهلیت کامله 

یعنی زن عاقل بالغ و رشید باشه 

پدر نبود ولی سن قانونی بود و درحضور محضر قانونیه

دختر خالم ۱۵ سال پیش میخواست بخشی از مهریه ش رو ببخشه چون همسرش میخواست به جاش خونه بزنه بنام ش . اول اینکه هر محضری قبول نمیکرد این اقرار نامه رو بگیرن و بعضی محضر ها انجام میدن با شرایطی که هر چند سن قانونی داشته باشه پدرش باید حضور داشته باشه. دختر خالم ۲۵ سالش بود . پدرش رفت در حضور اون انجام و امضا شد. تقریبا مثل شرایطی که هر چند سالت باشه باید برای ازدواج رضایت پدر باشه . این هم به این دلیل هست که دختر به زور تهدید و ... مجبور به بخشش مهریه نشه و پدر حکم ولی و شاهد اون دختر و داره . چون کار پیچیده هست هر وکیلی حال نداره دنبال کار رو بره ولی شما بهش بگو از این راه وارد شه ایشالا موفق میشه

می دونم ولی ی دادستان ب من برای موضوع دیگه ای گفت ک می تونه بگه تحت فشار بودم قضیه مهریه نبود و البت ...

محضر فقط واسطه هست نه شاهد . قانونی‌ش اینه که زن باید با حضور پدر و ولی قانونیش این اقرار رو بده در غیر این صورت اگر محضر بدون حضور کسی از سمت دختر که پدر باشه این کار رو کرده باشه ،خود محضر قانون و اصل رو زیر پا گذاشته پس اون اقرار نامه از ارزش میفته. البته کار زمان بری هست. تو ایران زن به خاطر ترس و تهدید مجبور به این جور چیزا میشه. ولی اگه همسر اون زن ازش مدرک غیر اخلاقی داشته باشه راحت با تهدید این اقرار نامه رو میگیره زن هم میده از ترس آبرو

ابرار نیست منظورش اقرار هست

سلام

ی موردی هست.... خانوم میگه مهریه ام رو بخشیدم به همسرم...... اینو بعدها اگه پشیمون شد.... میتونه دوباره بره پس بگیره 

ی موردی هم هست خانم میگه ابرا کردم یا درقبال مهریه ام یک چیزی دریافت کردم..... که اینو دیگه نمیشه 

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

جواب سوال تاپیک رو دادم نه ‌سوال شخصی

کار خوبی میکنی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
محضر فقط واسطه هست نه شاهد . قانونی‌ش اینه که زن باید با حضور پدر و ولی قانونیش این اقرار رو بده در ...

من بخشیدم مهریه ام رو 

محضری واسه طلاق

ولی بعدش هیچ محضر طلاقی قبول نمی کرد طلاقمون رو جاری کنه 

ب شوهر سابقم مثل جانی ها نگاه می کردن😁😁

بعدم می گفتن جای خواهرم و انجام نمی دادن

اعتبار دارهاین چه حرفیههیچ جای قانون همچین چیزی نیومدهفقط یه عرف هست بین محضردارهاشرط بخشش مهریه اهل ...

۱۵ سال پیش که اینطور نبود مگر اینکه قانون عوض شده باشه که بحثش جداست. بله زن عاقل و بالغ و حتی برای ازدواج هم باید اجازه پدرش باشه در غیر اینصورت اجازه دادگاه . پس قانون زیاد به بالغیت زن اعتقادی نداره حتی برای خروج از کشور هم زن عاقل جامعه نیاز به اجازه همسرش داره از این دست مثال ها زیاده. من ب حسب تجربه دختر خالم اینو گفتم چون از نزدیک شاهد ماجراها بودم اون زمان هم بچه نبودم ۲۶ سالم بود 

۱۵ سال پیش که اینطور نبود مگر اینکه قانون عوض شده باشه که بحثش جداست. بله زن عاقل و بالغ و حتی برای ...

عزیزم ما همچین قانونی نداریم اصلا 

تجربه‌ی شما رو نمی‌دونم

اما تجربه‌ی ۱۲ سال حقوق خوندن و ۸ سال وکالت و از همه مهم‌تر قانون این رو نمی‌گه

عرض کردم قانون نیست عرفه

محضر فقط واسطه هست نه شاهد . قانونی‌ش اینه که زن باید با حضور پدر و ولی قانونیش این اقرار رو بده در ...

میشه لطفا شماره ماده این قانون رو لطف کنید

من بخشیدم مهریه ام رو محضری واسه طلاقولی بعدش هیچ محضر طلاقی قبول نمی کرد طلاقمون رو جاری کنه ب شوهر ...

ببین زن در شرایط تحت فشار و سختی مهریه می بخشه. یکی به خاطر حضانت بچه . یکی برای گرفتن طلاق ولی این بخشش از ته دل نیست 

ببین زن در شرایط تحت فشار و سختی مهریه می بخشه. یکی به خاطر حضانت بچه . یکی برای گرفتن طلاق ولی این ...

بله چه زیبا گفتی 

واقعا از ته دل نیست حقشه😔😔

ی آشنایی داریم پسره خیلی آدم معتقدیه ..خانمش بخاطر یکی دیگه ازش طلاق خواست و گفت مهریه نمی خوام ...ببین ۵۰۰ تا سکه رو کامل به خانمش قبل طلاق داد همه بهش گفتن خری مگه ..نمی خواد 

گفت وقتی اومد خونه من دختر بود این حق ب گردنه منه