2777
2789
عنوان

hpv زگیل تناسلی

96 بازدید | 8 پست

دوستان عزیز لطف کنید شمارو بخدا قسم واسه درمانتون پیش دکتر عاطفه نظری نرید منو داغون کرده ندارید سر شما بیاد،من نمی‌دونم کدوم دکتر خوبه اگه میدونستم خود خاک بر سرم میرفتم اما توصیه میکنم پیش این لحن نرید

چرا

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور مگه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چطور مگه

من نوع 6بودم تنها پارتنرم همسرم هستن هردو واکسن زدیم و. هردو تحت درمان بودیم بهترین داروهای خارجی رو مصرف کردیم تغذیه رو صفر تا صد رعایت کردیم بعد ده ماه مجدد آزمایش میدم میبینم نوع 66با یه زخم کوچیک دارم در طول درمان هزار بار به این دکتر گفتم دستکشاتو عوض کنم صدبار گفتم برام کلپو انجام بده ببین چرا من در حین رابطه درد دارم اصلا براش مهم نبود میگف بی خطری نگران نباش الان که قرار شد اقدام به بارداری کنم با این نتیجه رو به رو شدم دکتر به شدت بی اخلاق ،بی وجدان،وپول پرستیه

من نوع 6بودم تنها پارتنرم همسرم هستن هردو واکسن زدیم و. هردو تحت درمان بودیم بهترین داروهای خارجی رو ...

ای کاش یه دکتر بهتر بتونید پیدا کنید .. منم چندجا رفتم هم دکتر بااخلاق ب تورم خورده هم بی اخلاق .. واقعا بعضیاشون ادمو پشیمون میکنن بری پیششون .. امیدوارم تو ازمایش دوم اشتباه شده باشه عزیزم 😓🙏🏻

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ای کاش یه دکتر بهتر بتونید پیدا کنید .. منم چندجا رفتم هم دکتر بااخلاق ب تورم خورده هم بی اخلاق .. و ...

چی بگم والا اینم از شانس ماست اومدیم ازدواج کنیم ،زندگی کنیم ولی اینجوری شد