اگه بعد اینهمه انتظار یه روزی بیا تو آغوشم قول میدم ازت خوب مراقبت کنم اونجوری که لیاقتشو داشته باشی و به همه نشون میدم که منم میتونم مادر خوبی باشم اخه عزیزکم خیلی حرف به گوشم میرسه این روزا که تو نیسی همه بهم زخم زبون میزنن میبینم و میشنوم
خستم از دکتر رفتن خدا چرا صدامو نمیشنوه نمیدونم ولی توبهش بگو میدونم توهم نمیخوام اینقدر من اذیت بشم
انشالله ب حق این وقت عزیز هرچی رودتر ی نینی صحیح و سالم بغل کنی
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
چرا تنبلی دارم ولی هر دفعه میرم دکتر ی بسته قرص میده میگه مشکل خاصی نداری ممکنه همین ماه حامله بشی ، ولی قرص هارو ک میخورم انگار بدتر میشم بجای اینکه خوب شم
ی بار هم سقط داشتم دو سال پیش
۳ ماه ام تموم شد تا رفتم تو ۴ ماه سقط شد
دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊 بهترین تک بیت خطاب به خدا: گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️
چرا تنبلی دارم ولی هر دفعه میرم دکتر ی بسته قرص میده میگه مشکل خاصی نداری ممکنه همین ماه حامله بشی ، ...
عزیز رژیم غذایی سالم و ارگانیک بگیر،غذای چرب ...نخور،قند وشکر رو حذف کن،سعی کن وزنت رو کم کنی،از اون مهمتر ورزش کن و تحرک داشته باش و به هیچ وجه نگرانی و استرس نداشته باش