2777
2789
عنوان

انتظار یه مادری که هنوز مادر نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 91 پست
عزیز رژیم غذایی سالم و ارگانیک بگیر،غذای چرب ...نخور،قند وشکر رو حذف کن،سعی کن وزنت رو کم کنی،از اون ...

فدات عزیزم 

تو خونه ورزش میکنم ولی وزنم خوبه لاغرم 

غذای چربم زیاد نمیخورم فقط متاسفانه عاشق شیرینی و شکلاتم ولی سعی می کنم کمتر بخورم 

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

چرا تنبلی دارم ولی هر دفعه میرم دکتر ی بسته قرص میده میگه مشکل خاصی نداری ممکنه همین ماه حامله بشی ، ...

عزیزم منم تنبلی دارم ولی بهتره زیر نظر متخصص باشی یه بسته قرص اسمش چیه؟

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات عزیزم تو خونه ورزش میکنم ولی وزنم خوبه لاغرم غذای چربم زیاد نمیخورم فقط متاسفانه عاشق شیرینی و ...

منیزیم و زینک بخور تا میلت به شیرینی کم بشه اگه لاغر هم هسی رژیما رعایت کن حتما باردار میشی

چن کیلویی راسی من ۶۲ هستم

۲ ساله اقدامم با سابقه خارج رحم و تنبلی تخمدانکاش به همین سادگی بودانشالله هرچی خدا بخوادراضیم به رض ...

قربونت برم اصن غصه نخور همچین سره وقتش بهت میده که خودت میمونی اصلا به این فکر نکن که اگه نشه چی ؟ این همه شده شما هم یکیش 

قربونت عزیزم فدای محبتت تشکر الهی آمین😘

یبار باردارشدی، ببین شک نکن باردار میشی،، شک نکککککن

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بخدا ی چیزا شنیدم من کهمین امسال خاله شوهرم اومد باهام حرف زد گفت بیا خوبی کن برا شوهرت بروخاستگاری ...

داری شوخی میکنی دیگ،، خاله شوهرت هنوز سالمه، یا پارش کردی؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

داری شوخی میکنی دیگ،، خاله شوهرت هنوز سالمه، یا پارش کردی؟

نه سالمه فقط پسرش ۴ساله ازدواج کرده بچه دارنشد

خودشم مریضه 

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
یبار باردارشدی، ببین شک نکن باردار میشی،، شک نکککککن

اره بابا یبارشده حداقل بازم میشه انشالله ب همین زودی

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
نه سالمه فقط پسرش ۴ساله ازدواج کرده بچه دارنشدخودشم مریضه

قربون خدا بشم... بهترمیدونی چیه؟ اینک مشکل از پسرش باشه.... 

قربون خدا بشم... بهترمیدونی چیه؟ اینک مشکل از پسرش باشه....

من بدشو نمیخام 

من سکوت کردم خداجوابمو داد همین بسه

من بدشو نمیخام من سکوت کردم خداجوابمو داد همین بسه

قربون دلت بشم... 

فدات عزیزم تو خونه ورزش میکنم ولی وزنم خوبه لاغرم غذای چربم زیاد نمیخورم فقط متاسفانه عاشق شیرینی و ...

آره ،حتما شیرینی و شکلات رو حذف کن،به جاش خرما و کشمش و توت خشک یا شیره جایگزین کن

غیر از بچه دار شدن،برای سلامتی خودت مخصوصا شادابی پوست و کبد خیلی خوبه

خداوند به حق امام حسین علیه السلام،بچه سالم و صالح بهت بده،نمیدونم اعتقاداتت چطوریه،سعی کن قبل اذان صبح بیدار باشی و با خدا صحبت کنی

بهترین ساعت در شبانه روز و موقع تقسیم روزی هست

آره ،حتما شیرینی و شکلات رو حذف کن،به جاش خرما و کشمش و توت خشک یا شیره جایگزین کنغیر از بچه دار شدن ...

مرسی از دعای قشنگتون عزیزم ❤️

منم امیدم ب خداست 

حتما تلاش میکنم شیرینی رو حذف کنم 

ولی مگه میشه خدارو قبول داشت پیامبر خدا رو قبول داشت دردانه ی رسول الله رو قبول نداشت 

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

[QUOTE=358389225]قربون دلت بشم... [/QUOTEخدانکنه عزیزم 

قربونت برم اصن غصه نخور همچین سره وقتش بهت میده که خودت میمونی اصلا به این فکر نکن که اگه نشه چی ؟ ا ...

فداتشم عزیزم انشالله امیدم به خداست