2777
2789
عنوان

انتظار یه مادری که هنوز مادر نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 91 پست
بخدا ی چیزا شنیدم من کهمین امسال خاله شوهرم اومد باهام حرف زد گفت بیا خوبی کن برا شوهرت بروخاستگاری ...

بمیرم برای دلت😓😓😓واقعا این حرفو زدن بهت؟تو جوابی ندادی؟

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

برام دعا کن عزیزم توروخدا دعام کن الان که بارداریخدا حفظش کن براتون عزیزم

نکران نباش بخدا خداخیلی بزرگه

من همیشه ب خودم دلداری میدادم میگفتم حتما خدا دارع خیلی برا بچم زحمت میکشه ک خوشگل و ناز بشه براهمین دیرتر شده

ارزو میکنم همون حالی ک من داشتم موقع دیدن بی بی چک روتوام داشته باشی 

بدوبدو اومدم بیردن از دسشویی فقط گریه میکردم شوهرمم گریه افتاد فک میکرد ایندفعه ام منفی شده ک من دارم گریه میکنم 

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکران نباش بخدا خداخیلی بزرگهمن همیشه ب خودم دلداری میدادم میگفتم حتما خدا دارع خیلی برا بچم زحمت می ...

😞😞😞😞انشالله

راضیم به رضای خدا

بادارو باردار شدین

بمیرم برای دلت😓😓😓واقعا این حرفو زدن بهت؟تو جوابی ندادی؟

اووو هنو این خوبشه 

نه هیچی نگفتم فقط من باخدا معامله میکردم میگفتم دیدی چی گفت جوابشوداشتما ولی ندادم خودت برام جبران کن همون موقع من حامله بودم نمیدونستم

دخترخواهرشوهرم کلی دلمو شکوند همش میگفت برو از زندگیت بیرون دل نبند یسره بامسخره بازی میگفت این مو رو میبینی؟زندگیت ب ابن بنده چون نازایی اخرم تورو میندازه بیرون شوهرت...بهم میگفت الکی نگو سالمم تو مریضی ک بچه دارنمیشی پس چرامن تاشوهرمو میبینم حامله میشم..بهم میگفتن زمینت خرابه اززمین خرابت خجالت نکش هرکی میگه بچه چرانمیاری بلند داد بزن بگو ناازام زمینم خرابه حامله نمیشم

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
😞😞😞😞انشاللهراضیم به رضای خدابادارو باردار شدین

نه سالم بودیم نمیدونم چرانمیشد من میگم معجزه امام حسین و امام علی بود

بخدا ی چیزا شنیدم من کهمین امسال خاله شوهرم اومد باهام حرف زد گفت بیا خوبی کن برا شوهرت بروخاستگاری ...

یاخدا 

چقد وقیح 

ب همسرت گفتی؟ 

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

اووو هنو این خوبشه نه هیچی نگفتم فقط من باخدا معامله میکردم میگفتم دیدی چی گفت جوابشوداشتما ولی نداد ...

یاحسین

چه دلی داری تو بابا

بقران آدم میمونه تو این حرفا چقدر سنگدل

اووو هنو این خوبشه نه هیچی نگفتم فقط من باخدا معامله میکردم میگفتم دیدی چی گفت جوابشوداشتما ولی نداد ...

مغزم رگ ب رگ شد ، وای خدای من 

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

یاخدا چقد وقیح ب همسرت گفتی؟

شوهرم بود ولی چیزی نگفت انگار بدش نمیومد😅

ولی خب تو خونه کلی فحشش داد ک دیگه واسه من بی فایده بود

حتی حرفای دخترخواهرشو گفتم هیچی نگفت حتی باهاش بگو بخندم داشت

ولی باورت نمیشه هربار میبینمشون اشکام میریزه بااینکه ازاخرین باری ک دلمو دخترخواهرشوهرم شکست ۲سال میگذره الان میاد بامن حرف میزنه که اشتی کنه ولی تا میبینمش صداشو میشنوم اشکام میریزه دست خودم نیس همون لحظه اخرین بار قشنگ احساس کردم قلبم دگه نمیزنه خون داره میچکه ازش

نه سالم بودیم نمیدونم چرانمیشد من میگم معجزه امام حسین و امام علی بود

من و همسرم هم سالمیم هردو 

ولی انگار ی چیزی مانع میشه نمیزاره 

باردار بشم 

یاحسینچه دلی داری تو بابابقران آدم میمونه تو این حرفا چقدر سنگدل

معامله من باخدا بود

بیشترازشوهرم گله دارم ک کنارم نموند

عوضش جبران شد

ولی موندم الان دخترخواهرشوهرم یسره میاد پیشم حرف میزنه خودشو میچسبونه بهم ک اشتی کنه چن باری حرف زدم باهاش ولی دلم صاف نمیشه همه میگن ببخش خدابرات جبران کرد

ولی اون حتی یبارم معذرت خاهی نکرد

شوهرم بود ولی چیزی نگفت انگار بدش نمیومد😅ولی خب تو خونه کلی فحشش داد ک دیگه واسه من بی فایده بودحتی ...

چ صبری داشتی تو دختر 

واقعا قوی هستی و خوشبختی حقته 

معامله من باخدا بودبیشترازشوهرم گله دارم ک کنارم نموندعوضش جبران شدولی موندم الان دخترخواهرشوهرم یسر ...

ببخش ولی از زندگیت حذفش کن 

هیچی ارزش اینو نداره ک حالت بد بشه 

معامله من باخدا بودبیشترازشوهرم گله دارم ک کنارم نموندعوضش جبران شدولی موندم الان دخترخواهرشوهرم یسر ...

خدا واقعا دوستت داره

و اگه تو جوابشو ندادی عوضش تودهنی محکم به همون دختره زده