اگه بعد اینهمه انتظار یه روزی بیا تو آغوشم قول میدم ازت خوب مراقبت کنم اونجوری که لیاقتشو داشته باشی و به همه نشون میدم که منم میتونم مادر خوبی باشم اخه عزیزکم خیلی حرف به گوشم میرسه این روزا که تو نیسی همه بهم زخم زبون میزنن میبینم و میشنوم
خستم از دکتر رفتن خدا چرا صدامو نمیشنوه نمیدونم ولی توبهش بگو میدونم توهم نمیخوام اینقدر من اذیت بشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشالله ب حق این وقت عزیز هرچی رودتر ی نینی صحیح و سالم بغل کنی
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
چرا تنبلی دارم ولی هر دفعه میرم دکتر ی بسته قرص میده میگه مشکل خاصی نداری ممکنه همین ماه حامله بشی ، ولی قرص هارو ک میخورم انگار بدتر میشم بجای اینکه خوب شم
ی بار هم سقط داشتم دو سال پیش
۳ ماه ام تموم شد تا رفتم تو ۴ ماه سقط شد
دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊 بهترین تک بیت خطاب به خدا: گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️
چرا تنبلی دارم ولی هر دفعه میرم دکتر ی بسته قرص میده میگه مشکل خاصی نداری ممکنه همین ماه حامله بشی ، ...
عزیز رژیم غذایی سالم و ارگانیک بگیر،غذای چرب ...نخور،قند وشکر رو حذف کن،سعی کن وزنت رو کم کنی،از اون مهمتر ورزش کن و تحرک داشته باش و به هیچ وجه نگرانی و استرس نداشته باش