2777
2789
عنوان

انتظار یه مادری که هنوز مادر نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 91 پست
چه مدته اقدامی چن سالته؟

۲۱ سالمه 

۳ ساله اقدامیم 

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

من و همسرم هم سالمیم هردو ولی انگار ی چیزی مانع میشه نمیزاره باردار بشم

سیستانی؟

برو پیش دعانویس تو سیستانیا ازاینجورحرفا هست

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ب حق این وقت عزیز هرچی رودتر ی نینی صحیح و سالم بغل کنی

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

چ صبری داشتی تو دختر واقعا قوی هستی و خوشبختی حقته

نمیدونم چرا ولی من هرچی بهم بدی بشه جواب نمیدم باخدا معامله میکنم خیلی نتیجه میگیرم

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
سیستانی؟برو پیش دعانویس تو سیستانیا ازاینجورحرفا هست

بلوچستانم زاهدان

ولی از دعا نویس و اینا خیلی میترسم ، احساس گناه میکنم وقتی بهش فکر میکنم ، میگم منتظر میمونم تا خدا جواب صبرمو بده 

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

بلوچستانم زاهدانولی از دعا نویس و اینا خیلی میترسم ، احساس گناه میکنم وقتی بهش فکر میکنم ، میگم منتظ ...

نگران نباش منم ۲۲سالمه خدابزرگه بهش تکیه کن

تنبلی نداری شوهرت آزمایش داده

چرا تنبلی دارم ولی هر دفعه میرم دکتر ی بسته قرص میده میگه مشکل خاصی نداری ممکنه همین ماه حامله بشی ، ولی قرص هارو ک میخورم انگار بدتر میشم بجای اینکه خوب شم 

ی بار هم سقط داشتم دو سال پیش 

۳ ماه ام تموم شد تا رفتم تو ۴ ماه سقط شد 

نگران نباش منم ۲۲سالمه خدابزرگه بهش تکیه کن

مرسی ک حس مثبت میدی❤️

چرا تنبلی دارم ولی هر دفعه میرم دکتر ی بسته قرص میده میگه مشکل خاصی نداری ممکنه همین ماه حامله بشی ، ...

عزیز رژیم غذایی سالم و ارگانیک بگیر،غذای چرب ...نخور،قند وشکر رو حذف کن،سعی کن وزنت رو کم کنی،از اون مهمتر ورزش کن و تحرک داشته باش و به هیچ وجه نگرانی و استرس نداشته باش