2777
2789
عنوان

یه مرد با اخلاقای خاص و احساسی

168 بازدید | 26 پست

درود... دوستان من 32 سالمه و متاهلم ویه پسر 6 ساله دارم ...من اخلاقم خیلی خاصه تا حالا پسری  یا مردی مثل خودم ندیدم ... خیلی احساسی رمانتیک پر حرف عاشق موسیقی و شادی و بزن وبکوب و ارمانگرا روشنفکر عاشق ورزش...اما در یک خانواده بی احساس به دنیا اومدم با درامد پایین...تمام تمرکزمو به بعد ازدواج گزاشتم و 22 سالگی ازدواج کردم واز خانواده فراری شدم ...متاسفانه اخلاق خانومم هم شد برعس من کم حرفه زیاد احساسی نیست رمانتیک نیست دختر دل پاک و فداکاریه ..اما من ا ز کمبود عشق و احساس و حرف زدن به خانومم پناه اوردم  ... درامدم هم کارمندی ماهی 14 ...چیکارکنم بنظرتون ؟ کمبود محبت دوران بچگی و عقده های دوران کودکی الانم خانومم کم حرفه چیکار کنم چاره چیه ؟؟دارم اذیت میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشا به حالت برادر 

ما هم از سنگدلی و بی احساسی و سختی رنج میبریم 

خیر العمل اوسطها

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

بشین باخودش حرف بزن از بچگیت از احساست انتظاراتت

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

از عواقب زود ازدواج کردنه

اره ..خب چاره چیه کم کم دارم منطقی تر میشم اما چون ذاتم پر شوق و پرحرف و احساسیم دوست داشتم خانومم هم همراهی کنه ...جریان ما برعکس شده من پرحرف احساسی خانوم کم حرف درونگرا و معمولی منطقی

اره ..خب چاره چیه کم کم دارم منطقی تر میشم اما چون ذاتم پر شوق و پرحرف و احساسیم دوست داشتم خانومم ه ...

باهاش حرف بزن بگو من مشکل دارم ولی تو بیشتر بهم محبت کن ،چون خانومت واقعا مشکلی نداره

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
اره ..خب چاره چیه کم کم دارم منطقی تر میشم اما چون ذاتم پر شوق و پرحرف و احساسیم دوست داشتم خانومم ه ...

خوب باهاش در این مورد حرف بزن همه‌ی این چیزایی که گفتی به اونم بگو 

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

چیکار کنیم بگیم برو خیانت کن؟میخوای از ما تایید بگیری بابت این کار؟تنها راهش مشاوره ما تخصصی در این ...

خیانت....طرز تفکر من اینه ..شما فرض کن یک ساعت یا یک ما ه یا اصلا صیغه با کسی 2سال ...بنظرت فایده ای داره ...زندگی دایمی ادم باید با عشق و محبت باشه ...م ندوست دارم زندگی خودم وخانوممو بسازم ...عزیزان باور کنین خیانت و رابطه داشتن با کسی بصورت موقطی فایده نداره مثل اب شور تشنه تر میکنه ...قبل ازدواج شاید حرف زدن و روابط احساسی و ...اشکالی نداشتعه باشه اما بعد ازدواج باید پایبند باشیم .

اره متاسفانه مال منم زیا د فیلم هند یشده ...شما یعنی برعکس منی زیاد احساسی و ... نیستی

نمیشه مرد ستونه ستون اگه محکم نباشه زندگی میپاشه 

بخوامم این حجم تستسترون نمیزاره برادر من 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
بشین باخودش حرف بزن از بچگیت از احساست انتظاراتت

والا حرف زدیم ...مشکل اینجاست که هر دو از دوتا خانواده ضعیف و کم روحیه و کم درامد  اومدیم... الانم کاش یکیمون با روحیه و پر انرژی بود خانومم میگه شما محبت کن و... منم میگم شما ... درست میشه و بهترم شدیم اما من خودم حیف که روحیه و ارادم ضعیف شده بخاطر درامد 14 میلیونی و اجاره و...