2777
2789
عنوان

عکاسی خیابانی

326 بازدید | 15 پست

سلام ظهر بخیر 

بچها من بخاطر شرایط مالی نمیتونم آتلیه بزنم 

ولی دوربین و یه سری دکور دارم 

بنظرتون اگر برم ساحلی شهرمون 

استقبال میشه از عکاسی فضای باز ؟؟

اینم وسایلایی ک آماده کردم 

تو اون سبد هم می‌خوام کیک کوروسان بزارم 

فعلا گفتم یه نفر و ببرم عکاسی تولد انجام بدم که تبلیغ بشه 

شما اگر کسی رو ببینید اینجوری عکاسی می‌کنه ازش درخواست عکس میکنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقااا اسی جان بخاطر گرونی بالابودن هزینه های تلیه و چاپ و تکراری بودن فضاها الان اکثراااا رفتن سراغ عکسای خیابونی و فضای بازو.....

یه پیج بزن و کارتو شروع کن مطمئن باش اگ بتونی سوژه ها و عکسای خوب بگیری بیشتر از اتلیه توی عکسایی درامد داری

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
ما هرازگاهی میریم پل خواجو یا سی سه پل میبینم دارن عکس میگیرن مردم هم استقبال میکننالبته اونا چاپ فو ...

من گفتم اگر چاپ خواستن 

هفته بعد چاپ شده بیان تحویل بگیرن

نمیدونی قیمت هر عکسش چند هست ؟

من گفتم اگر چاپ خواستن هفته بعد چاپ شده بیان تحویل بگیرننمیدونی قیمت هر عکسش چند هست ؟

بستگی به سایز عکسشون داره اما هول هوش۱٠٠و۱۲٠

چشمی به هم زدیمو دنیا گذشت، دنبال هم امروزو فردا گذشت✨

اتفاقااا اسی جان بخاطر گرونی بالابودن هزینه های تلیه و چاپ و تکراری بودن فضاها الان اکثراااا رفتن سر ...

واقعا دیگه چاره آیی ندارم تا بخوام صبر کنم آتلیه بزنم عمرم تموم شده 

گفتم فعلا این سبکی شروع کنم ...خدا بزرگه 🙏❤️

من عکاسی فضای باز و خیلی بیشتر از عکسای آتلیه ای دوست دارم الان عکاسی فضای باز و عکاسی خیابونی خیلی طرفدار داره اگه قیمتت معقول باشه خیلی مشتری پیدا میکنی

یه پیج کاری برای خودت بزن نمونه کار بزار پیجت و ببر بالا میترکونی شک نکن

من عکاسی فضای باز و خیلی بیشتر از عکسای آتلیه ای دوست دارم الان عکاسی فضای باز و عکاسی خیابونی خیلی ...

خودشم میگه ساحل شهرمون بره که حرکت فوق العاده ای هست و طرفدار زیاد داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خودشم میگه ساحل شهرمون بره که حرکت فوق العاده ای هست و طرفدار زیاد داره.

آره بابا مسافرا عاشق عکسای اینجوری ان که واسشون یادگاری هم بمونه الان توی جنوب توی جاهای دیدنی شیراز اصفهان عکاسای خیابونی هست که کلی هم در میارن قیمت فضایی هم میدن بازم مشتری دارن

آره بابا مسافرا عاشق عکسای اینجوری ان که واسشون یادگاری هم بمونه الان توی جنوب توی جاهای دیدنی شیراز ...

حتی کربلا هم بری تو بین الحرمین زیادن. 😁🤗

همه دنبال عکس اصولی و باکیفیتن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من عکاسی فضای باز و خیلی بیشتر از عکسای آتلیه ای دوست دارم الان عکاسی فضای باز و عکاسی خیابونی خیلی ...

من گفتم عکسی صد تومن قیمت بزارم 

آخه دکور هم میبرم با کیک کوروسان 

دعام کنید واسم بگیره چون خیلی اوضاع مالیم داغونه 

من گفتم عکسی صد تومن قیمت بزارم آخه دکور هم میبرم با کیک کوروسان دعام کنید واسم بگیره چون خیلی اوضاع ...

مدل ببین،  اکسسوری نیاز بود تغییر بده. 

معمولا عکس های ساحلی در ساده ترین حالت ممکن هستن.

نهایت برا تولد بادکنک و کیک دارند. 

تکی ها هم کلاه، عینک دارن.