2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم انجام ندادم. اما شنیدم ابدو درد نداره و تا مدتی طولانی زیر شکم بی حس میمونه. لیپو خیلی درد داره ...

ممنون عزیزم.منم یکسال و نیم پیش مامو انحام دادم و خیلی راحت بود الان هم قدم ۱۵۴ و وزنم هم ۵۴ هست یه زایمان داشتم .شکمم هم شل نیست اما دکتر گفت چون زایمان داشتی عضلات شکم باز شده و باید ابدو انجام بدی و لیپو پشت و پهلو برات انجام بدم .

لیپو مثل کوفتگی میمونه دردشابدو چیزی متوجه نمیشی چون جای برش، سره

عزیزم شما انجام دادید؟ کسایی که زایمان نداشته باشند ابدوی راحتری دارند چون عضلات شکم دوخته نمیشه اما ابدو برای کسایی که مث من زایمان داشتند میگن دردش بیشتره .خدا کنه قابل تحمل باشه .

ممنون عزیزم.منم یکسال و نیم پیش مامو انحام دادم و خیلی راحت بود الان هم قدم ۱۵۴ و وزنم هم ۵۴ هست یه ...

از عمل مامو راضی هستین؟ فقط لیفت کردین یا پروتز هم گذاشتین؟ 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
من سزارین کردم دهنم صاف شد چ برسه این داستانا

سزارین از ابدو سخت تره چون تا رحم برش میدن ولی ابدو فقط پوست و چربی برش میدن. فقط ابدو چون برش وسیعتره مراقبتش بیشتره. 

سزارین از ابدو سخت تره چون تا رحم برش میدن ولی ابدو فقط پوست و چربی برش میدن. فقط ابدو چون برش وسیعت ...

وای خیلیییی بد بود خیلی زیاددد یعنی من انقدر ب خودم فحش دادم ک خدا میدونه فک کنم ادم با ادمم متفاوت

وای خیلیییی بد بود خیلی زیاددد یعنی من انقدر ب خودم فحش دادم ک خدا میدونه فک کنم ادم با ادمم متفاوت

آره منم اذیت شدم زایمان طبیعی خیلی راحت تره. آخه سزارین بحثش از عملای دیگه جداست. از یه طرف انقباض رحم، از طرف دیگه پشت سر هم میان شکم فشار میدن😭🤕

عزیزم شما انجام دادید؟ کسایی که زایمان نداشته باشند ابدوی راحتری دارند چون عضلات شکم دوخته نمیشه اما ...

بلع انجام دادم منم دوتا زایمان داشتم و عضلاتم بشدت باز شده بود ببین بعد از دوخت عضلات احساس درد نداشتم حالت کشیدگی رو حس میکردم که اونم تا مدتی بود بعد عادی شد 

از عمل مامو راضی هستین؟ فقط لیفت کردین یا پروتز هم گذاشتین؟

خیلی راضیم .من هم کوچیک کردم سینه هامو هم لیفت کردم.یعنی همش میگم چرا چن سال پیش انجام ندادم .خیلی سرشونه هام اذیت میشد .اما خدایی عمل راحتی بود و فقط شب اول شیاف گذاشتم .مراقبتش یه ذره سخته