2777
2789

سلام خانوما خوبین ، یە اپلیکشن دارم بەاسم milli  کە طلا بە واحد میل بە نرخ روز میتونی خریدو فروش کنید از پنجاە هزار تومن میتونید بخرید تا بالاتر ، بعد یە مدت کە کم کم جمع میشە و پس انداز میکنید من الان حدود چن ماهیە دارم و دە گرم تونستم بخرم کاملا معتبرە و اتفاقا همینجا باهاش آشنا شدم و خودمم تحقیق کردم روش هر کی خواست نصب کنە لطفا کد دعوت منو بزنە پنج میل هدیە هم بە من میدە هم پنج میل بە شما سوال دیگ ایم داشتین در خدمتم

milli-vbpip

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این مملکت میری ی چیزی رو از مغازه که طرف پروانه ی کسب داره حضوری میخری

و میکنن تو پاچت😂

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
در روز فک کنم ی ده نفری درباره میلی تاپیک میزنن

الان خیلیا نصب میکنن چون میتونی هم پس انداز کی هم پولت الکی خرج نکنی

باید پول بدیم؟

بلە دیگە مثلا دویست هزار تومن کیف پولە میلی رو شارژ میکنی میری 45 میل طلا باهاش میخری و میتونی همون موقع هم بفروشی و بە پولت تبدیلش کنی

اونو ندارم من با میلی کار کردم

کارمزد میلی بر میداره خیلی زیاده جدا از اینکه طلاسی میتونی پول بریزی همون موقع هم برش داری اما ازت کارمزد نمیگیره

اما میلی پول ریختی یا 3 روز بعد باید برش داری یاهم باید کارمزد خرید فروش طلا بدی

کارمزد میلی بر میداره خیلی زیاده جدا از اینکه طلاسی میتونی پول بریزی همون موقع هم برش داری اما ازت ک ...

ارە ولی کارمزدش اونقد زیادم نیست دو هزارە