2777
2789

ربطی نداره من الان ۷ماهمه ی بارم تهوع و ویار نداشتم فقط وسطا سرماخوردم ببخشید صبح ناشتا زراب بالامیاوردم همین.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ربطی نداره من الان ۷ماهمه ی بارم تهوع و ویار نداشتم فقط وسطا سرماخوردم ببخشید صبح ناشتا زراب بالامیا ...

خب اخه منون بارداری قبلیم خیلی شدید ویار و تهوع داشتم الان حس میکنم خطرناکه بچه رشد نمیکنه خدای نکرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هماتوم ربطی به ویار نداره،این بچه ت باهات اوکی هس،تو‌میگی چرا؟؟نگران نباش قرار نیس تو همه بارداری ها حال آدم یه جور باشه

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
هماتوم ربطی به ویار نداره،این بچه ت باهات اوکی هس،تو‌میگی چرا؟؟نگران نباش قرار نیس تو همه بارداری ها ...

میگم شاید هماتومه خدای نکرده ی خطری براش ایجاد کرده..اخ بارداری قبلی تهوعم ب حدی شدید بچد ک باورم نمیشه بارداری بدون تهوع

خب اخه منون بارداری قبلیم خیلی شدید ویار و تهوع داشتم الان حس میکنم خطرناکه بچه رشد نمیکنه خدای نکرد ...

بارداری با بارداری فرق میکنه عزیزم اصن نگران نباش.دوست من جفت بچهاش دختربودن تو بارداری اول اصننننن علاعم نداشت همه میگفتن پسره توبارداری دوم تااروز اخرزایمان سرم بدست بود همه میگفتن دختره درحالی ک جفتشم دختربود

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
میگم شاید هماتومه خدای نکرده ی خطری براش ایجاد کرده..اخ بارداری قبلی تهوعم ب حدی شدید بچد ک باورم نم ...

من بخاطر معده حساسی که دارم هر اتفاقی تو بدنم بیوفته اول تهوع شروع میشه،سر درد داشته باشم تهوع میگیرم،پریود میشدم تهوع میداشتم،باردار هم که شدم دیگه افتضاح بودم،الان بار دومه که باردارم همون داستانه،،شاید معده ت بهتر شده و ویارت کمتر شده،،در مورد هماتوم مگه شیاف نمیزنی؟؟منم هماتوم داشتم فقط استراحت کردم،ینی انقدر تهوع داشتم که نمیتونستم جایی برم

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
من بخاطر معده حساسی که دارم هر اتفاقی تو بدنم بیوفته اول تهوع شروع میشه،سر درد داشته باشم تهوع میگیر ...

وای عزیزم خب منم مدام حالت تهوع داشتم قبل بارداری مث شما سرهر مسعله ای.ولی الان نه زیاد یکم صبا...هماتوم شیاف میزنم ولی استراحت مطلق نیسم چون نمیتونم

وای عزیزم خب منم مدام حالت تهوع داشتم قبل بارداری مث شما سرهر مسعله ای.ولی الان نه زیاد یکم صبا...هم ...

تهوع خیلی بده واقعا،همین که فقط صبا تهوع داری خوبه