2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه این کارا رو میکنم جلوه نمیکنه

🤔🌹

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

تو رو خدا عمل دماغ به حدیث نچسبونید دوست عزیز . منم یه جا دیدم تو قرآن شیطان قسم میخوره که کاری با ب ...

من عمل دماغ نچسبوندم ب حدیث اصلا چیزی ب حدیث نچسوندم ک جبهه گرفتی جونم

حدیث رو در جواب دوستانی گفتم ب استارتر سر مذهبی بودنش متلک مینداختن 

عزیزم برو ابروهاتو بلید کنخط چشم تاتو کنیه کاشت ناخن نمازی هم داریم که فقط از زیر قد ناخنتو بلند میک ...

ناخن نمیخوام

ناخونای خودم خیلی عالین 

فقط بلید که بود و چه کرد

با سوزنه 

نی نی سایت چندین مرجع تقلید داره مگه نمیدونستی؟ الان این آیت الله aoooo

حیف که کسی قدرشون نمیدونه وگرنه خیلی خوشگلتر و  خوش اخلاق تر و خوشرفتار تر از اون پیرمردهای ریشی هستن .  

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اکه خودت مژه داشتی ژنتیکی حالا به هر دلیلی ریختن تقویت مژه سریتا دوستام استفاده کردن راضی بودن

مزه دارم 

فر نیست

صاف درمیاد و خیلی زیاد ولی کوتاه 

سریتا واقعا خوب ؟