2777
2789
منم بعد ۴۵ دقیقه خسته میشم حس می‌کنم عادی نیستم 🥺چند سالته؟

نه نرماله.۲۵

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی کتاب درسی؟

اره اتفاقا کتاب درسی رو خیلی بیشتر میخونم ، زمان کنکورم ۱۲، ۱۳ ساعت میخوندم خسته نمیشدم اصلا ، البته میانگین معمولا ۱۰ ساعت مطالعه بود

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
اره اتفاقا کتاب درسی رو خیلی بیشتر میخونم ، زمان کنکورم ۱۲، ۱۳ ساعت میخوندم خسته نمیشدم اصلا ، البته ...

به شکل بی وقفه میگه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اره اتفاقا کتاب درسی رو خیلی بیشتر میخونم ، زمان کنکورم ۱۲، ۱۳ ساعت میخوندم خسته نمیشدم اصلا ، البته ...

هر چند دقیقه استراحت میکردی؟

زیر ۲۰ سال ریپلای نکنه مرسی🙂
کتاب درسی فوقش ۱۵ تا ۲۰ دقیقه 😭😭نمیدونم وافعا چیکار کنم ،البته حس میکنم adhdدارم نمی تونم تمرکز کن ...

منم قبلا اینجوری نبودم اما الان زود خسته میشم 🥺

زیر ۲۰ سال ریپلای نکنه مرسی🙂

چی قبول شدید؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
هر چند دقیقه استراحت میکردی؟

هر وقت چشمم دیگه تار میدید از خوندن زیاد ، معمولا هر دو سه ساعت یه بار ، یه ربع چشمامو استراحت میدادم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد