2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا اینجوری نبودم اما الان زود خسته میشم 🥺

تمرکزت کامله؟ در حالت تمرکز کامل ۴۵ دقیقه بخونی خسته بشی نرماله 

ولی من مثلا رمان یا کتاب بخوام روزنامه وار بخونم در حد فهم مطالب دو سه ساعت میتونم بخونم.اونی که گفتم با تمرکز بالا برای درک و فهم کامل و یادگیری بود

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بی وقفه دوازده ساعت؟

اره ، هر دو سه ساعت یه استراحت کوتاهی میکردم و ادامه میدادم ، انقد درگیر کتابام بودم که اون موقع همش خواب میدیدم کتابامو اب برده 😀استرس میگرفتم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
من انگار بچه بودم این طور نبودم شایدم تاثیر فضای مجازی 😐

اره مجازی اثر میذاره...چون حجم زیادی از اطلاعات رو در زمان کوتاه وارد ذهن میکنی به مرور زمان میتونه باعث کاهش حوصله و تمرکز بشه 

بخصوص اینستا

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

تمرکزت کامله؟ در حالت تمرکز کامل ۴۵ دقیقه بخونی خسته بشی نرماله ولی من مثلا رمان یا کتاب بخوام روزنا ...

من درسی همون ۴۵ دقیقه 

داستان و اینا هم ۱ ساعت بیشتر دیگ نمیتونم 

زیر ۲۰ سال ریپلای نکنه مرسی🙂
اره ، هر دو سه ساعت یه استراحت کوتاهی میکردم و ادامه میدادم ، انقد درگیر کتابام بودم که اون موقع همش ...

خب فدات شم این دو سه ساعت بی وقفست بینش کمی استراحت میدی

دوازده ساعت بی وقفه رو انیشتین هم باشه مغزش میترکه😁

من درسی همون ۴۵ دقیقه داستان و اینا هم ۱ ساعت بیشتر دیگ نمیتونم

نگران نباش فکر نکنم مشکلی باشه

اره والا منکه خیلیی رو مخمه میخوام کنکور ارشد بدم موندم چطور بخونم الکی پول ثبتنام دادم

منم ارشد ثبت‌نام کردم 

هم دارم برای آموزش و پرورش می‌خونم 

ولی مخم نمی‌کشه دلم میخواد با مشت بزنم تو سرم

زیر ۲۰ سال ریپلای نکنه مرسی🙂
اره مجازی اثر میذاره...چون حجم زیادی از اطلاعات رو در زمان کوتاه وارد ذهن میکنی به مرور زمان میتونه ...

خخيلی دقیقا بعدم من اینستا کم میرم ولی کلا تاثیرش رو گذاشته نمی دونم چیکار کنم درست شم

خب فدات شم این دو سه ساعت بی وقفست بینش کمی استراحت میدیدوازده ساعت بی وقفه رو انیشتین هم باشه مغزش ...

اخه اون استراحت هم خیلی کم بود مثلا یه ربع 😀اما حرف شمام درسته 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
خخيلی دقیقا بعدم من اینستا کم میرم ولی کلا تاثیرش رو گذاشته نمی دونم چیکار کنم درست شم

کم کم باید از مجازی فاصله بگیری و مطالعه رو ببری بالا