2777
2789
راستی اسی شما چجوری میتونی؟تو روز چند کتاب میخونی؟نکته برداری میکنی؟میخوای چی شرکت کنی؟

من در روز چهار یا پنج تا می‌خونم 

هدفم دبیری ولی شاید آموزگاری شرکت کردم فعلا منتظرم دفترچه بیاد ببینم وضعیت ظرفیت ها چطوره 

نه نکته برداری نمی‌کنم ولی چند بار مرور میکنم 

خودت چی میخونی منبع اصلی؟ در روز چقدر میخونی؟

زیر ۲۰ سال ریپلای نکنه مرسی🙂
من در روز چهار یا پنج تا می‌خونم هدفم دبیری ولی شاید آموزگاری شرکت کردم فعلا منتظرم دفترچه بیاد ببین ...

آفرین عزیزم 

ان شاءالله قبول میشی

من  واسه کیفیت بخشی میخونم 

یه بچه  و باردارم  هستم  الان دو روزه  کمی بیشتر میخونم 

درحد۴ساعت  اونم با فاصله  از هم زود خسته میشم

منبع اصلی اصلا در توانم  نیست بخونم جزوه های تلاش میخونم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حرف اونایی که میگن منبع اصلی رو خوندیم باور نمی‌کنم اخه خیییییلی زیاده همون کتاب خدمات متقابل شه ...

تازه میگه از روی گوشی منبع اصلی رو میخونده😂😂😂

بابا چاخان میکنه 

قبول شده مبارکش باشه  

ولی چرا دروغ میبافه🤔

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
آفرین عزیزم ان شاءالله قبول میشیمن واسه کیفیت بخشی میخونم یه بچه و باردارم هستم الان دو روزه کم ...

ممنونم انشاالله قبول میشی😍

والا منم مثل خودت همون ۴ ساعت بشه یا نه 

منم خیلی زود خسته میشم نمیدونم چرا اینجوری شدم هعی

تازه میگه از روی گوشی منبع اصلی رو میخونده😂😂😂بابا چاخان میکنه قبول شده مبارکش باشه ولی چرا دروغ ...

شاید نمی‌دونه منبع اصلی چیه 😂 

حتما میخواد بگه من خیلی شاخم😂

نه چرا فک مبکنید خوندن منبع اصلی دروغه!

خیلی ها از خیدی قبلتر شروع کردن و وقت داشتن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ممنونم انشاالله قبول میشی😍والا منم مثل خودت همون ۴ ساعت بشه یا نه منم خیلی زود خسته میشم نمیدونم چر ...

سعی کن ساعت هارو تقسیم کنی 

مثلا هر ۴۰ دقیقه ۲۰دقیقه استراحت داشته  باشی

اینجوری ما داریم  پیش میریم همه ازمون میزنن جلو 

خواهر شوهرم  میگفت بخدا بعضی وقتا تا ۱۰ ساعت خوندم 

بعضی روز ها هم  یک  ساعت 

شاید نمی‌دونه منبع اصلی چیه 😂 حتما میخواد بگه من خیلی شاخم😂

فامیل نزدیک همسرمه 

اونم میگفت دروغ میگه 

میخواد بگه من خیلی شاخم😂😂😂

نه چرا فک مبکنید خوندن منبع اصلی دروغه!خیلی ها از خیدی قبلتر شروع کردن و وقت داشتن

آخه خودش یبار میگه من یک ماه وقت گذاشتم

یبار میگه جزوه نداشتم از رو موبایل خوندم  ولی از قبل مثلا ۳ماه پیش شروع کردم😑😑😑😑

حتی ۴ماه هم کنه واسه منبع اصلی اونم فقط از رو موبایل🤦‍♀️

فامیل نزدیک همسرمه اونم میگفت دروغ میگه میخواد بگه من خیلی شاخم😂😂😂

😂😂😂😂

اره باید با برنامه ریزی بریم جلو و الا عقب می‌مونیم 

برنامه نوین استخدام هم خوبه وقت کردی ی نگاه بنداز

😂😂😂😂اره باید با برنامه ریزی بریم جلو و الا عقب می‌مونیم برنامه نوین استخدام هم خوبه وقت کردی ی ن ...

مرسی عزیزم 

من جزوه های تلاش رو دارم 

از نوین استخدام هم خیلی  تعریف شنیدم