2821
2789
عنوان

شما باشین عروسی بدون شام میرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2417 بازدید | 89 پست
واقعیتش نمیرم ،تالار بگیرن بعد بدون شام یجوریه واقعا ما هم یه عروسی رفته بودیم تالار گرفته بود رو می ...

اینی که شما میگی اطراف مشهد هست شهرستان های یا روستاهای نزدیک  شهر . خود مشهد تا حالا ندیدم پذیرایی عصرانه نباشه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بده چون الان باید هزینه کنی لباس بخری ارایشگاه بری شامتو توخونه بخوری بری جشن اونا اونا شادی کنن تو ...

اره من گفتم زودتر میرم ارایشگاه عکس اینا میگیریم بعدش زودتر میریم تالار خوش میگذره

بعد گفتن بعد شامه گفتم نمیرم ارایشگا واسه دو ساعت

از نظر من هیچ چیزی لذت بخش تر از یادگیری نیست.
حالا فکر کن شما مجرد بودی رفتی ما که بچه داریم چیکار کنیم فکر کن خانواده غذاش بگیره دستش ببره تالار ...

مجرد نیستم اره بچه ندارم شوهرم از بچه بدتره😂وای خوومم معدم ضعیفه از اونام حس میکنم دارم بیهوش میشم تو کل راه برگشت فش دادم از سر درد معده درد

💍♥️

مجرد نیستم اره بچه ندارم شوهرم از بچه بدتره😂وای خوومم معدم ضعیفه از اونام حس میکنم دارم بیهوش میشم ...

من اگه همچین جشنی دعوت بشم شام‌میرم میذارم تو ماشین ساعت نه اینا میرم تو باغ یا حیاط تالار میخورم واقعیت نمیتونم بدون شام سردرد میشم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چون عادت نداریم یجوریه اما با این گرونیا باید عادت کرد

خیلی از کشورا برای شام یا ژتون میخرن یا اصلا برای شام دعوت نیستن

بنظرم مهم اینه دور هم جمع شیم شادی کنیم خوش بگذرونیم . شام انقدرم مهم نیست که بخوای بخاطرش عروسی نری

شام عروسی از اول بوده ایناییم که طرفداری میکنن خودشون باشن نمیرن یا عروسی نگیرن یا درست حسابی بگیرن توانشو نداره خب مهمون کمتر دعوت کنه ملتو جمع کنی از ساعت۶۷ببری تالار تا۱۰ ۱۱ توقع کادو ام داشته باشی بعدم ب سلامت اینجور عروسیا حتی بقیه پذیرایشونم خوب نیست  بخدا عروسی دختر عمم این مدلی بود بچها از گشنگش گریه میکردن اخر سر عموم رفت ی بسته لواش معلوم نبود از کجا پیدا کرد اورد لقمه کردن دادن دست بچها  کل پذیراشون از ساعت۷تا۱۱شب ی دانمارکی با خیارو هلو بود بعد میگفتن اصلا پول تالار در نیومد فامیلای ما خرج نکردن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اره دوتاجوون ارزوی عروسی دارن دوس دارن جشن داشته باشن و بخاطر شرایط مالی سخت بله مجبورنمن اصلا ناراح ...

شما انگار میشناسیشون میگین شرایط مالی😅

شما هم‌ میتونید ولی شامتون مثلا ساندویچ ببرید وسط جشن بخوریدهرکی هم چیزی پرسید بگید غذای خودمونه😂😭

نه جدا بهترین کار همین چون مطمئنا همه مهمونای اون شب است میشن از گشنگی 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من پنج ساله تبریزم . از نظرم تبریزی ها هم کم بچه میارن هم باکیفیت بهشون رسیدگی میکنن. عروسیشون نرفتم ...

شام عقد دارن برای عروسی نه اونم محدوده کم دعوت می کنن آره بچه که قدغن باید کارت ورود بدن بعدم راستش تا حالا باغ نرفتم همیشه تالار رفتم

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

وا یعنی چی برم عروسی بیام خونه شام بخورم دوباره برم.چه کاریه ندلرن خب عروسیم نگیرن.همه خرجی میکنن فق ...

نه میگن عصر شام بخورید بعد بیایید🤣

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز