2821
2789
عنوان

شما باشین عروسی بدون شام میرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2417 بازدید | 89 پست
اتفاقا چقدر خوب این رسم همه جا انجام بشه و مد بشه چون غذای تالار گرون واقعا وخیلیا به خاطر گروهی دلش ...

اره خیلی خوبه 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای دختر خالم گذاشته بود ۷ شب بدون شام🤦😐ماهم ۵ونیم رفتیم ارایشگاه ۶ونیم راه افتادیم سمت تالار

تا ۱ ۲ هم اونجا بودیم

هممون با معده درد برگشتیم وای حتی اینقد شیرینی کم داده بود گیر خیلیا نبود با شیرینی شکمشون رو پر کنن😐😂اونوقتم چقد تعریف میداد در توانشم بود کلی جشنم گرفت عقد حنا و عروسی بله برون همشم بدون شام

ماهم احمق بودیم😐

💍♥️

وا یعنی چی برم عروسی بیام خونه شام بخورم دوباره برم.چه کاریه ندلرن خب عروسیم نگیرن.همه خرجی میکنن فق ...

نه فکر کن از ظهر بری آرایشگاه خونه زندگی بچه ول کنی نباشی اخرش با اون ارایش بری رستوران بعد بری جشن یا بری خونه بعد بری جشن؟ 

چه کاریه آدم این همه هزینه بده اینجور عاجز بشه و همش تو رفت و امد باشه 

نمیتونن جشن نگیرن مردم رو علاف خودشون نکنن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

وای دختر خالم گذاشته بود ۷ شب بدون شام🤦😐ماهم ۵ونیم رفتیم ارایشگاه ۶ونیم راه افتادیم سمت تالارتا ۱ ...

حالا فکر کن شما مجرد بودی رفتی ما که بچه داریم چیکار کنیم 

فکر کن خانواده غذاش بگیره دستش ببره تالار نه میشه هفت خورد نه ۱۲ مجبوری با خودت ببری 🤣🤣🤣

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز