من امسال ازمون استخدامی دادم خدا رو شکر دعوت به مصاحبه شدم خواستم از تجربه ی عزیزایی که قبلا مصاحبه انجام دادن بدونم اینکه سوالاشون سخته؟اخلاقشون چطوره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دادگستری رو نمی دونم ولی عموما روالش اینطوره که مدارک ازت میخوان بعد یه روز دعوت می کنن برا مصاحبه. اونجا سوالات تخصصی مربوط به شغلت، تسلط به زبان انگلیسی و مهارت های هفتگانه رایانه و ضوابط و تعریفات اون اداره خاص رو می سنجن. اگر نفر اول مصاحبه علمی شدی می فرستنت برا گزینش عقیدتی
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی
خواهش می کنم. یه توصیه هم که دارم به صفحات استخدامی سال های قبل دادگستری نگاه کن تو این سایت هایی که آگهی استخدام میدن. اونجا معمولا همه میان تجربه هاشون رو از همون ارگان می نویسن خیلی به دردت می خوره
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی