2777
2789
عنوان

تجربه ی مصاحبه ی علمی استخدامی

428 بازدید | 8 پست

دوستای گلم سلام

من امسال ازمون استخدامی دادم خدا رو شکر دعوت به مصاحبه شدم خواستم از تجربه ی عزیزایی که قبلا مصاحبه انجام دادن بدونم اینکه سوالاشون سخته؟اخلاقشون چطوره؟

خیلی استرس دارم.مصاحبم مربوط به دادگستریه.

همسر من یه ارگان دیگه قبول شد آزمون سری پیش رو. خیلی راحت مراحلو گذروند.فکر کنم آموزش پرورش توی این حیطه سخت گیریش بیشتره 

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دادگستری رو نمی دونم ولی عموما روالش اینطوره که مدارک ازت میخوان بعد یه روز دعوت می کنن برا مصاحبه. اونجا سوالات تخصصی مربوط به شغلت، تسلط به زبان انگلیسی و مهارت های هفتگانه رایانه و ضوابط و تعریفات اون اداره خاص رو می سنجن. اگر نفر اول مصاحبه علمی شدی می فرستنت برا گزینش عقیدتی 

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

اخلاقشونم خوبه اصلا نگران نباش و با اعتماد به نفس برو انشاالله که قبول میشی. به تیپ و لباستم دقت کن که منطبق با جو باشه 

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
مرسی گلم از راهنماییت 😘

خواهش می کنم. یه توصیه هم که دارم به صفحات استخدامی سال های قبل دادگستری نگاه کن تو این سایت هایی که آگهی استخدام میدن. اونجا معمولا همه میان تجربه هاشون رو از همون ارگان می نویسن خیلی به دردت می خوره