2777
2789

من قرص اهن ازاین عادیامیخوردم امروزتمام کردم به همسرم گفتم واسم بیاررفته قرص اهن ففول اورده 25هفته هستم ترسیدم بخورم برابچم ضررداشته باشه کسی تجربه داشته؟ 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

من میخوردم 

از اول تا آخر . از سبز قرمزاس دیگه 

معمولا تو بارداری از اونا تجویز میشه 

بازم اگه میترسی از دکترت بپرس

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن من از اولش ففول میخورم اون یکی اهنا یبوست میکنن

بنظرت بچروپیش، فعال نمیکنه یاهرچی باشه؟ 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

من میخوردم از اول تا آخر . از سبز قرمزاس دیگه معمولا تو بارداری از اونا تجویز میشه بازم اگه میترسی ا ...

الان عکسش میفرستم

نه بابااا چرا بیش فعال کنه تو گوگل سرچ کردی؟

چون فولیک اسیدداره میگن زیادیش خوب نیس؟ 

آره از این میخوردم 

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
آره از این میخوردم

بجت خوبه سالم بود خداروشکر؟ همراهش فولیک اسیدهم میخوردی یاا چون خودش، داشت دیگه مصرف نکردی؟ 

بجت خوبه سالم بود خداروشکر؟ همراهش فولیک اسیدهم میخوردی یاا چون خودش، داشت دیگه مصرف نکردی؟

نه دیگه فولیک اسید از هفته ۱۲ فکر کنم نباید بخوری منم نخوردم

خود مولتی ویتامین و حالا آهن دارن دز پایینشو .

آره خداروشکر پسرم ۵ماهو نیمه س

نه دیگه فولیک اسید از هفته ۱۲ فکر کنم نباید بخوری منم نخوردمخود مولتی ویتامین و حالا آهن دارن دز پای ...

خداحفظش کنه

خداحفظش کنه

ممنون توام نی نی گلتو صحیح و سالم بغل بگیری