2777
2789
عنوان

با آرزو ها و خواسته های برآورده نشدتون چه کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 40 پست

بله دقیقا حس شچما رو دارم اما خب سعی میکنم‌کنار بیام با شرایط زندگیم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها حسرت زندگی م مدرک تحصیلی که خیلی دوستش داشتم واسه بدست آوردنش خیلی تلاش کردم و زمان گذاشتم ولی خب نشد سعی میکنم باهاش کنار بیام و خودمو قانع کنم ولی کسی رو میبینم که تونسته و شده واقعا تا مغز استخون آتیش میگیرم

به چیزی که ارزوم بود رسیدم ولی بعدش قدرشو ندونستم ناشکری کردم وبرگشتم همون جایی که قبل از براورده شدن ارزوم بودم وتازه فهمیدم باخودم چند چندم .اونایی که متوجه نشدن راحتتر بگم وقتی دبیرستان بودم ارزو داشتم مهاجرت کنم متاهل که شدم همسرم تابعیت بیرون ازکشور داره وما ۳سال مهاجرت کردیم ومن اونقد زجه زدم وبی تابی کردم که همسرم کارشو ول کرد برگشتیم بعدش فهمیدم چ گندی ب زندگیم زدم شاهانه داشتم زندگی میکردم قدرشو ندونستم

حسرتا شما برا ما جوکه

چی بگم 

آدمایی مهم زندگیم نوجوانی و دوران طلایی عمرمو نابود کردن با تعصبات و نفهمیشون اینقدر ضربه و عقده روحی دارم که نمیتونم خوشبخت باشم نمیتونم خوشحال باشم نمیتونم لذت ببرم خیلی درده که امکانات لذت بردن رو داشته باشی و نتونی لذت ببری خیلی درده که اتفاقات کوچیک یه حرف کوچیک تو رد به مرز فروپاشی ببره

ببین شاید خدا ارزوهاتو براورده نکنه ولی یه چیز بهتر بهت بده من کسی و میخواستم که همه دنیام بود تمام ارزوم بود میمردم براش حتی تا همین ۱ ماه پیش ولی خدا ادم دیگه ای گذاشت جلوم که میگم خدایا شکرت نشد وگرنه من چجوری اخلاقای گندشو یه عمر تحمل میکردم الان میفهمم دوست داشته شدن یعنی چی حتی دوسش نداشتم ولی خدا یجوری میچینه که برات جبران کنه فقط باید خودت بخوای و ببینی 

اگه من میگفتم همه چی تموم فقط همون و همه رو پس میزدم این اتفاق نمیفتاد همیشه شاکر باش مطمئن باش خدا بهترینارو برات میچینه

نمیدونم بگم خوب یا بد ولی خوب شد فهمیدم تنها نیستم حالم خوب نیست زندگیم از بیرون مثال زدنیه ولی افسردم از هیچی لذت نمی‌برم خوشحال نمیشم ذوق نمیکنم دلم برای بدبختیم میسوزه😭