2777
2789
عنوان

رابطه ی جنسی و بارداری

791 بازدید | 61 پست

سلام خانما این تصویر دومی که رو صفحه ی اول نی نی سایته نوشته رابطه ی جنسی و بارداری چرا تو تصویر  ۵تا دسته؟ مگ نباید ۴تا باشه دوتا آقا و دوتا خانم؟🤔

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

بگیر بخواب

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها استارتر ترخدا لطفاا سه تا تاپیک مو گ*زارش بزنید الهی که خدا هرچی میخواهید بهتون بده دعاتون میکنم🙏🙏🙏

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

وای راس میگیا😭😂بسم الله 🏃🏻‍♀️

😂😂😂

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
آره منم الان دیدم😂یه دست رو شونه خانومست

کدومه حالا چرا من ندیدم

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
بگیر بخواب

شما خوابت میاد بگیر بخواب من سر شب نمیخوابم

کدومه حالا چرا من ندیدم

برو تو قسمت مجله

اونجا یه عکس هست نوشته رابطه جنسی و بارداری

به عکسه دقت کن یه دست روی شونه خانومه

میان همه گشتم و عاشق نشدم من،تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم من🥹🫂❤️و تو به تنهایی جهان منی❤️A❤️

آره منم الان دیدم😂یه دست رو شونه خانومست

احسنت😂میگن خانم باردار تو سایته بعد خودشون عکسای ترسناک میزارن🤣