2777
2789
عنوان

رابطه ی جنسی و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 61 پست
عجب چیزی کشف کردیا خدایی😃دروغ گفتم نخواببیا بریم بگردیم ببینم باز چی پیدا میکنیم

قربانت😅اره بنظرم هراز گاهی یه سوتی ازشون بگیریم چرا همش اونا مارو اذیت کنن😆

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
برو ببین یه جوریه انگار جنه خانمو بغل کرده🤣

خدانکشتت 

چه کشفی هم کردی داری حیف میشی حتما تو باید دانشمند چیزی میشدی😂

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقد تاپیک جن و دعا زدن اخر وارد پوست و استخون نی نی سایت شدن😄

نمیدونم چرا انقدر اینجا تاپیک جن و این چیزا میزنن؟!😐

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

یا خدا به چی دقت کردی 🙄😂یاد یه عکس سیاه سفید قدیمی معروف هست که یه گروه دخترن وایسادن و یه دست ناش ...

عههههه ندیدم اونو نکنه اینام به همون نیت گذاشتن😄

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
خدانکشتت چه کشفی هم کردی داری حیف میشی حتما تو باید دانشمند چیزی میشدی😂

من کلا دقتم بالاعه یادمه زمان مدرسه رد که میشدم میگفتم وای رنگ چشم مثلا خانم یا آقاعرو یا وای چ رژی چه خط چشمی بعد دوستام میگفتن از صب تا ۴مدرسه بودی به چی نگاه میکنی تو😁

نمیدونم چرا انقدر اینجا تاپیک جن و این چیزا میزنن؟!😐

علاقه دارن اما همش کاذبه فقط کافیه اون لحظه یخچال قلنج کنه😃

دست چپ شوهرشه

ن ۵تا دسته باس ۴تا باشه

عههههه ندیدم اونو نکنه اینام به همون نیت گذاشتن😄

اینه 😂😬

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

جدی اون چیه اونجا😐 ، دست کیه😐

طراحه یادش رفته باید برن پولو از حلقومش بکشن بیرون😂

علاقه دارن اما همش کاذبه فقط کافیه اون لحظه یخچال قلنج کنه😃

همون 

وایی راس میگی پ چرا اینجوره

۵انگشتی دیده بودیم ۳دسته ندیده بودیم که به لطف نی نی سایت دیدیم مردا دو دستم زیادشون وای به حال ۳تا😄