2777
2789
عنوان

رویا هایی که واقعی شدن😍😇

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 88 پست

راستش هیچی

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کربلا و مشهد

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
تو این کشور هیچ وقت رویاهام به واقعیت تبدیل نمیشه🚶🏻‍♀️

نگو اینجوری

اولا که مطمئن باش همینجا هم خدا یه سریاشو واست واقعی میکنه

بعدشم اگه صلاحت باشه امیدوارم بری اونجایی که دلت میخواد و به همه آرزوهای قشنگ برسی

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
از بچگی رویای اینو داشتم فرشای خونه مون پاره پاره نباشه تازه باشخ مبل داشته باشه نه خوته خالی ۱۸ شا ...

قربونت برم

ایشاللا خدا جوری واست بسازه که همه اینا رو یادت بره❤️

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
دندونپزشکی

موفق باشی 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
دندونپزشکی

من بعد ازدواجم وزندگی سختی که توش بودم

محال میدونستم که یک روز بتونم معلم بشم

چیزی که آرزوم بود 

البته بیشتر از خود شغل، شرایط بد زندگیم بود که اینو محاااااااااالش میکرد

بصورت معجزه وار برام شد

درس خوندمو رسیدم بهش

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

یه کیک درست کنم دوتا چایی بریزم همسرم از سرکار اومد با لباس بامزه عروسکی وموهای گوجه ای بغلش کنم وباهم بشینیم عصرونه بخوریم و راجب زندگیمون حرف بزنیم و لابه لای حرفا شوهرم قربون صدقه بره

خداروشکر واقعی شد🥺❤

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾