2777
2789
عنوان

رویا هایی که واقعی شدن😍😇

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 88 پست
واقعا هیچ رویاییم تا الان تبدیل به حقیقت نشده اغراق نمیکنم هیچ کدومش نشده موفق باشین، براتون صلوات ف ...

شاید اگه بخوام بحث کنم و بگم رویا لزوما چیز بزرگی نیست و خیلی وقتا ما به آرزو هامون می رسیم ام فراموش می‌کنیم و اینا بحثمون به جایی نرسه😅

ولی در کل امیدوارم اون رویا بزرگاتونم واقعی بشه

مرسی ازتون شما هم همینطور

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بچگی یه همکلاسی داشتم باباش شرکت نفتی بود

خیلی پولدار بودن

تو‌خیالاتم فکر میکردم  شرکت نفتیا ازهمه پولدارترن😅

تااینکه ازدواج کردم

همسرم دانشجو بود وتویه شرکت پتروشیمی کار میکرد

بعداز چندسال استعفا داد ازکارش 

رفت تو شرکت نفت ب صورت قراردادی

بعددوباره ادامه تحصیل دادو الانم بعداز ۱۰سال کار رسمی شده

آرزویی ک فکر نمیکردم بهش محقق شد

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

من قبلا که دبیرستان راهنمایی بودم تیزهوشان خیلی غول شده بود و پدر و مادرم مدام ازش حرف میزدن من که قبول شدم دیگه انگار غول مرحله آخر شکست دیگه قبولی های بعدی به چشمم نمیان

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

آرزو که نیست بیشتر خواسته 

من خانه دارم 

عید یه چن تا لیست نوشتم ک این خواسته ها امسال باید عملی بشه ..راستش من آدمیم که خیلی خودمو دست کم میگیرم اینکارم یه ذره بهم اعتماد بنفس داد 

نوشته بودم:امسال باید گواهینامه بگیرم و توی ۲ـ۳ماه گرفتم 

باید ۱۰ـ۲۰میلیون پسند انداز کنم که بیشترم کردم 

باید باهرکی مث خودش باشم اییین خیلی برام سخت بود ولی واقعا تونستم

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
برآورده نشدن

مطمئنم شدن ولی شاید چون کوچیک بودن یادتون نمیاد

امیدوارم این روزا یه رویای بزرگتون واقعی شه و مجبور بشید حرفتونو پس بگیرید😇

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
نگو اینجوریاولا که مطمئن باش همینجا هم خدا یه سریاشو واست واقعی میکنهبعدشم اگه صلاحت باشه امیدوارم ب ...

ممنون گل🙌🏻ایرانی که فرزندش رو ۱۳.۱۴ساله عروس میکنه تا کشور های دیگه خیلی فرق داره ما اینجا پیشرفت میکنیم توی افکار قدیمی 🙌🏻ماهایی که روشنفکری رو توی لخت کردن میبینیم فقط قطعا ارزو هامون براورده میشه🤚🏻اینجایی که بچه ۱۰ساله سیگار میکشه اینده شون معلومه چجوره تو ایران کسی نمیتونه پیشرف کنه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

نمیدونم قطعا بوده خداروشکر اما الان چیزی یادم نمیاد 

به بیشتر آرزوهام نرسیدم. نه رشته مورد علاقه نه کار مورد علاقه نه درآمد نه هنر نه هیچ چیزی

الانم کاملا متفاوت با تصوراتمه

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

نه باحال نیست تو رویاهام رفیق نیمه راه بودن واقعا هم همین هستن نکبتا😂

عزیزم😂😂😂😂

خب تو رویا هات یه جوری بچین که نیمه راه نباشن تا اونم واقعی شه😂😂

راستش هیچی

به دوتا دیگه از دوستامونم گفتم

مطمئن باش شده ولی چون شاید خیلی بزرگ به نظرت نیومدن یادت نمونده

به هر حال امیدوارم یه دونه از اون بزرگا واست برآورده بشه به زودی🙂❤️